Home / Industria Mobilei  / ERGOSIGN – Realitate Virtuală şi platforma de e-learning

ERGOSIGN – Realitate Virtuală şi platforma de e-learning

ERGOSIGN: O nouă abordare a principiilor ergonomice pentru designerii lucrând în sectoarele mobilei tapițate și a produselor pentru dormit prin intermediul realității virtuale

 

Rezultate ERGOSIGN – dezvoltarea Instrumentului de Realitate Virtuală şi platforma de e-learning

 

Instrumentul de exemplificare și studiu cu ajutorul Realității Virtuale sprijină învățarea interactivă prin intermediul a 14 exemple de modele 3D, care sunt simulări ale produselor reale de mobilă și ale persoanelor fizice. Instrumentul Virtual este disponibil în 5 limbi: engleză, poloneză, română, slovenă și spaniolă. Acest instrument, care îi va ajuta pe cursanți să studieze, a fost creat de partenerul spaniol CETEM, pe baza celor mai bune practici disponibile pe Internet și pe diferitele cerințe specifice ale utilizatorilor, colectate de toți partenerii care lucrează în consorțiul ERGOSIGN.

 

Începând cu luna iulie a anului trecut, partenerii proiectului au început să lucreze pentru a pregăti platforma de e-learning, în care se integrează întregul curs. Datorită limitărilor tehnice, modulele conținutului de învățare au fost împărțite în continuare în capitole electronice complet echipate cu instrumente de evaluare interactive, care vor menține utilizatorul angajat și vor face distractiv procesul de învățare. Platforma de e-learning este disponibilă în 5 limbi și oferă 21 de module electronice (diviziuni ale modulelor de învățare) cu o varietate de teste pentru a vă susține timpul de studiu.

 

Ce este Instrumentul de Realitate Virtuală?

 

Instrumentul nu reprezintă o repetare a conținutului cursului, ci acționează ca un instrument de consolidare a cunoștințelor dobândite. Instrumentul conține date antropometrice actualizate și dimensiuni recomandate ale exemplelor de produse de mobilă, pe care cursanții le pot folosi în proiectele de mobilier realizate pentru punerea în practică a teoriei din cursul ERGOSIGN.

 

Cursul cuprinde 10 capitole grupate în unități de curs și este o lucrare complexă, care include o mare diversitate de aspecte referitoare la proiectarea produselor de tapițerie și a celor destinate somnului. Varietatea respectivă a rezultat din necesitatea de a acoperi decalajul dintre situația existentă și nevoile reale de formare ale designerilor sau ale designerilor de mobilier în devenire și tehnicienilor designeri în ce privește ergonomia produselor pe care le proiectează.

 

Cursul, platforma de e-learning, instrumentul de realitate virtuală şi alte detalii legate de proiect și desfășurarea sa sunt disponibile la adresa ergosignproject.eu.

 

Proiect cofinanțat de Programul Erasmus+ al Uniunii Europene

 

 

 

DISCLAIMER: Prezentul articol și opiniile exprimate reflectă numai punctul de vedere al autorului / persoanelor intervievate; Agenția Națională Erasmus+ care gestionează proiectul și Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru nicio utilizare care poate fi dată informațiilor prezentate.

Untitled-1

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT