Home / Industria Mobilei  / ELVILA revine la BIFE-SIM cu cele mai noi și apreciate produse ale companiei

ELVILA revine la BIFE-SIM cu cele mai noi și apreciate produse ale companiei

Prin prezența la BIFE-SIM 2019, conducerea companiei vrea să interacționeze direct cu actualii și viitorii clienți, cu potențiali parteneri, investitori din zona imobiliară și cu profesioniști din domenii tangente industriei lemnului.

 

ELVILA va prezenta produse realizate din lemn masiv, MDF, PAL și țesături prețioase în culori calde, dar și vibrante, ideale pentru amenajarea unui spațiu luminos, modern, atemporal. Vizitatorii vor putea alege dintre cele mai noi și apreciate produse ale companiei: biblioteca TEMPO cu măsuță, bufet MALAGA, masă HAMILTON, fotolii OLIVER și colțar FEELING.

 

Biblioteca TEMPO cu măsuță

 

Alegerea ideală atunci când se dorește un design simplu, realizat în linii moderne, cu elemente asimetrice este biblioteca TEMPO. Din punct de vedere cromatic, finisajul stejar halifax asociat cu o nuanță de crem lucios este ușor de accesorizat cu diverse obiecte decorative pentru un living plin de șarm.

 

 

Colțarul FEELING

 

Este un ansamblu construit în linii drepte și ferme ce surprinde plăcut prin sistemul său  de extindere, dar și prin dimensiunile generoase ale spațiului de depozitare.
Este compus din canapea de 2 locuri cu un braț și colț-otoman prevăzut cu ladă pentru depozitare, unite între ele cu elemente de legătură metalice. Tapițeria într-o culoare neutră, gri, dar accesorizată cu 6 perne decorative, fac din colțarul FEELING o piesă perfectă pentru un living modern. Produsul poate fi comandat într-o gama variată de culori și materiale de acoperire.

 

 

Bufet MALAGA

 

Este un produs realizat în linii drepte, bine compartimentat și accesorizat cu mânere argintii, într-un finisaj satinat. Bufetul Malaga este prezentat într-o combinație de culori naturale, ce nu se demodează, putând fi o opțiune valabilă, indiferent de gusturi.

 

 

Masă extensibilă HAMILTON cu fotolii OLIVER

 

Masa Hamilton cu fotolii Oliver este un ansamblu din categoria pieselor de mobilier potrivite  pentru amenajarea unui living funcțional  cu design modern. Combinația contrastantă dintre finisajul mesei stejar halifax, structura fotoliilor și tapițeria multicoloră sugerează armonie, stil și personalitate oricărei case.

 

 

ELVILA este un brand consacrat atât pe piață românească, cât și pe cea internațională. În cele 3 fabrici proprii: RELAXA, ELMOBEROM și CARPATINA realizează game diverse de produse ce combină senzația de lux a calității, a designului și a materialelor, cu prețuri prietenoase.

 

Vă așteptăm la BIFE-SIM 2019, Stand 212, Pavilion B2!

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT