Home / Design  / ELVILA: Ne dorim ca românii să susțină mobilierul de calitate, fabricat în România

ELVILA: Ne dorim ca românii să susțină mobilierul de calitate, fabricat în România

„Anul 2016 a fost un an productiv pentru ELVILA. Am realizat modele noi de produse, am îmbunătățit unele modele consacrate și am înnoit colecția de stofe și finisaje. Toate produsele noi au fost aliniate din punct de vedere tehnic cu realitatea existentă în acest moment pe piața mobilei. Punctele forte ale anului 2016 sunt personalul implicat în procesul de vânzare, angajați bine pregătiți și specializați, precum și diversitatea canalelor de promovare. Punctele slabe sunt taxa pentru transport și montaj, care este mare față de concurență, dar și creșterea timpului de livrare din cauza fluctuațiilor de personal (manipulatori, șoferi).

Atenția companiei ELVILA s-a concentrat pe piața internă, fără să neglijăm exporturile. Ne dorim ca românii să susțină produsele fabricate în România și să aprecieze mobilierul de calitate, rezistent, cu tradiție, realizat de producători cu experiență de peste 20 de ani.

În acest sens, avem promoții lunare cu reduceri atractive la toate categoriile de mobilier și promoții permanente la produsele de tapițerie existente în stocul magazinelor. Pentru anul 2017 ne-am propus să fim și mai implicați în ceea ce privește diversificarea produselor și a canalelor de promovare, extinderea lanțului de francize și distribuitori și, nu în ultimul rând, identificarea de parteneri externi noi.

Mai multe informații și fotografii cu noile colecții găsiți pe www.elvila.ro

Biblioteca Spring si Canapea turcoise Coltar Feeling si Fotoliu Astoria Dormitor Camelia

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT