Home / Focus  / Eliberați potențialul de inovare pentru logistica fabricilor

Eliberați potențialul de inovare pentru logistica fabricilor

 

  1. DIGITALIZARE COMPLETĂ

 

Platforma deschisă pentru inovații în logistică (OPIL) + simulatorul 3D reduc costul și timpul de instalare a roboților mobili cu de până la 10 ori. Acest lucru permite realizarea rapidă a prototipurilor şi preluarea în execuție a unor soluții de logistică excepțional de mici și flexibile, care nu necesită vreo schimbare de infrastructură sau întreruperi ale producției la locul de implementare.

 

Folosind simulatorul 3D și OPIL este posibil să se conceapă soluții logistice hibride (om-robot), configurabile şi cu un grad ridicat de autonomie bazate pe nevoile IMM-urilor din diferitele industrii producătoare de bunuri.

 

  1. ONE-STOP-SHOP PENTRU

 

AUTOMATIZAREA LOGISTICII

 

Piața virtuală L4MS va furniza un catalog complet de servicii, permițând accesul la cea mai bună finanțare, training, expertiză tehnică și de afaceri.

 

Producătorii de AGV-uri și  integratorii de sistem vor fi puși în contact direct cu un număr mare de întreprinzători în căutare de soluții de automatizare a logisticii din fabricile proprii.

 

IMM-urile care doresc să utilizeze roboți mobili și să îşi automatizeze logistica fabricii îi vor găsi în piața L4MS pe cei mai importanți producători de vehicule ghidate automat (AVG-uri), furnizori de tehnologie și integratori de sistem.

 

Piața virtuală va facilita dezvoltarea rapidă, online, şi punerea la dispoziția clienților a unor oferte de soluții logistice adecvate. De asemenea, va oferi informații IMM-urilor pentru ca acestea să aibă acces la cele mai bune finanțări, instruiri, expertiză tehnică și de afaceri din regiunea lor.

 

  1. ACCES LA CUNOAŞTERE

 

    ŞI CREATIVITATE

 

Piața virtuală L4MS va fi conectată la Rețeaua Paneuropeană a Centrelor de Inovare Digitală (DIH), acționând ca reprezentant local în fiecare regiune din Europa. Producătorii de AVG-uri şi integratorii de sistem vor avea acces local la cele mai noi servicii de navigare, localizare, creare de planuri de hală şi management al traficului pentru implementarea rapidă şi eficientă din punct de vedere al costurilor a unor soluţii de logistică personalizate pentru clienții lor. Va funcționa și ca un instrument de găsire a celor mai potriviţi parteneri prin punerea în legătură a mentorilor cu înaltă calificare din Centrele de Inovare Digitală (CID/DIH) cu IMM-uri locale, ceea ce va asigura accesul la cele mai noi tehnologii în fiecare regiune a Europei.

 

  1. APELURI DESCHISE 

 

    CUM SĂ FII IMPLICAT

 

Producătorii de AGV-uri și integratorii de sistem sunt invitați să prezinte propuneri de afaceri pentru participarea la programul de accelerare. Solicitați asistență financiară, tehnică și de dezvoltare a afacerilor. Ați putea fi următoarea poveste de succes.

 

IMM-urile și întreprinderile cu capitalizare medie sunt invitate să depună propuneri de afaceri pentru participarea la programul de accelerare. Poveștile de succes ale producatorilor sunt întotdeauna spectaculoase, oricare ar fi sectorul economic din care provin.

 

Solicitanții cu cel mai bun caz de afaceri și cel mai înalt potenţial de inovare vor avea acces la acţiunile de matchmaking, finanțare (de până la 250.000 €), cele mai noi tehnologii, mediu de testare, experți tehnici, dezvoltători de afaceri, training și finanțare pentru extinderea noilor modele de afaceri și servicii.

 

 

PROIECTUL:

 

L4MS (Logistică pentru IMM-urile din Producție) este noua Acțiune Inovatoare lansată de Comisia Europeană în cadrul Programului Horizon 2020. L4MS este un accelerator pentru IMM-urile și firmele cu capitalizare medie din producție interesate în automatizarea logisticii din propria fabrică. Scopul acestuia este impulsionarea capacității de producție și a profiturilor IMM-urilor și a firmelor europene cu capitalizare medie din producție. IMM-urile și firmele cu capitalizare medie sunt invitate invitate să transmită propuneri de afaceri pentru a participa la programul de accelerare.

 

 

APELURILE VOR FI DESCHISE:

În 2018: în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie

 

PARTENERI:

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT