Home / Industria Mobilei  / EGGER participă la târgul BIFE-SIM 2017 cu o platformă mobilă de marketing

EGGER participă la târgul BIFE-SIM 2017 cu o platformă mobilă de marketing

Camionul EGGER va fi expus la târgul BIFE-SIM 2017

 

La ediția din acest an a târgului BIFE-SIM standul EGGER va fi unul nonconformist. Camionul EGGER, platforma noastră mobilă de marketing, va fi expus la intrarea în pavilionul central și va putea fi vizitat între orele 10:00 și 18:00, de miercuri până sâmbătă, iar duminică între orele 10:00 și 16:00.

 

Pict 1

 

Conceput ca un spațiu inedit de expunere a produselor, camionul EGGER a fost adaptat în acest an pentru prezentarea noii Colecții de produse decorative 2017-2019.

 

Inovația reprezintă una dintre valorile fundamentale ale companiei austriece, iar acest lucru se reflectă îndeosebi în noua Colecție EGGER de produse decorative 2017-2019. Lansată cu succes în luna ianuarie a acestui an, Colecția EGGER de produse decorative 2017-2019 a fost creată având la bază ultimele trenduri globale la nivel de decoruri și structuri, cuprinzând peste 300 de variante distincte de design.

 

Pict 2

 

Un alt element inovator al colecției îl constituie gruparea decorurilor în grile compacte cu 9 decoruri, fapt ce permite atât o orientare mai rapidă și mai facilă, cât și o comparație directă și imediată între culori sau tipuri de design. Mai mult decât atât, specialiștii EGGER în design au identificat și o serie de 9 universuri de stil sau tipuri de amenajare, cel mai frecvent întâlnite astăzi în designul interior. În funcție de tema promovată, acestor universuri de stil le-au fost asociate decoruri din noua Colecție EGGER de produse decorative, lucru menit să ușureze munca zilnică a clienților noștri. Acum nu este nimic mai simplu să recreezi stilul care te definește!

 

Pict 3

 

Un capitol aparte al Colecției EGGER de produse decorative a fost dedicat decorurilor Feelwood. Acestea sunt așa-numitele decoruri sincron, întrucât designul fladerului și structura se sincronizează perfect. De aceea produsele Feelwood reușesc să reproducă extrem de fidel caracterul natural al decorului pe care îl redau, fie că vorbim despre decoruri de stejar sau despre decoruri de ulm.

 

Noutățile colecției se manifestă și la nivel de produs, ca de exemplu prin noua generație de plăci MDF lăcuite, PerfectSense. Disponibile în două variante contrastante de finisaj, ultra mat, respectiv ultra lucios, gama PerfectSense reprezintă un răspuns premium în domeniul amenajărilor interioare. În plus față de placa suport din MDF, care oferă produsului un aspect neted și catifelat, finisajele PerfectSense Matt și PerfectSense Gloss se remarcă și prin: proprietatea anti-amprentă ce previne depunerea amprentelor inestetice pe suprafețe, în cazul PerfectSense Matt, sau prin gradul de luciu foarte deosebit și efectului de adâncime extraordinar, în cazul PerfectSense Gloss.

 

Pict 4

 

Concepută ca un sistem inteligent și interconectat, Colecția EGGER de produse decorative 2017-2019 pune la dispoziția clienților și o gamă variată de servicii, precum: posibilitatea de a comanda online cant ABS la lățimile configurate de către client, acces la decorurile colecției în format electronic și la rezoluție înaltă, soft pentru configurarea ideilor de amenajare (Virtual Design Studio), magazin online de mostre și materiale de marketing sau aplicația EGGER.

 

La EGGER totul începe cu dumneavoastră!

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT