Home / Focus  / EET: utilaje premium pentru producția de mobilier

EET: utilaje premium pentru producția de mobilier

„Anul 2016 a fost, ca pentru mulți colegi de breaslă, un an bun, dar în același timp dificil. Majoritatea clienților noștri așteaptă de mai mult de un an finanțările din fonduri europene, ce nu au fost repartizate nici până în momentul de față. Proiectele pe care le-am pregătit împreună cu clienții noștri, au la bază o colaborare îndelungată și sunt menite să aducă atelierele la următorul nivel. Totodată, mulțumită recomandărilor clienților noștri vechi am început noi colaborări cu o serie de alți clienți ce prezintă potențial. Acest lucru ne face să privim cu încredere noul an.

 

(P5) Maschinenkreislauf_Maschinenvernetzung_Network_HolzHer.tiff

Necesitatea unei calități progresiv mai înalte este pentru noi un factor important. HOLZ-HER poate oferi, fără costuri suplimentare, un sistem ingenios de aplicare a cantului fără margine de adeziv numit GLU-JET, ce se bazează pe constanta perfecționare a unui sistem unic și patentat. Prin noua tehnologie cu laser, L-Tronic, canturile se pot aplica la costuri mult reduse față de anii precedenți. Această combinație de calitate Premium la nivel mondial și costuri reduse creează din HOLZ-HER brandul de top pentru mașini de aplicat cant.

 

KAM_LUMINA_1588_rechtansicht_96dpi

Un important pas pentru anul 2016 a fost deschiderea magazinului nostru online. Aici oferim clienților noștri scule FESTOOL și LAMELLO prin achiziționare simplă și rapidă, din fața calculatorului. Aproape lunar mărim gama de produse și realizăm promoții deosebit de atractive pentru cunoscătorii din domeniu.

 

Otto Martin T65 T70

 

Soluția completă CNC – circular de tăiat în pachet – mașină de aplicat cant – depozit inteligent de material reprezintă combinația perfectă și elementul cheie pentru fabrica automatizată din zilele noastre, un „non-plus-ultra” la nivel internațional, precum și soluția ideală pentru „fabrica modernă” de mobilă la comandă de cea mai înaltă calitate. Brandurile noastre din segmentul Premium, precum HOLZ-HER, MARTIN, KÜNDIG, Animat, COLUMBUS, LAMELLO, KAHL si alții, contribuie la îmbunătățirea calității, fiabilității, rentabilității. De asemenea, sunt sustenabile și fiabile.

 

HolzHer_Gluejet

Anul 2017 sperăm să aducă finalizarea proiectelor cu fonduri europene la care am lucrat împreună cu clienții noștri. Prin tehnologia modernă pe care o oferim și utilajele extrem de eficiente din punct de vedere energetic estimăm un punctaj înalt în cadrul proiectelor.

Mai multe despre noi pe www.eet.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT