Home / Industria Mobilei  / EET, mereu actual și aproape de clienți

EET, mereu actual și aproape de clienți

Cu o experiență de 27 de ani în comercializarea de utilaje premium pentru industria lemnului și a mobilei, EAST EUROPEAN TRADE – EET s-a adaptat rapid la schimbarea cauzată de pandemia COVID-19 și a căutat soluții pentru a-și sprijini clienții în această perioadă.

 

ALEXANDRU IACOB NEUMAN, manager general EET: Mulți dintre clienții noștri au ales să își amâne investițiile până la sfârșitul pandemiei. Și în cazul proiectelor europene se întâmplă acest lucru. Este de înțeles, deoarece atunci când achiziționezi un utilaj, vrei să ai siguranța că poți amortiza valoarea acestuia. Din punct de vedere al activității curente, elaborăm mereu oferte noi și încheiem, chiar și în aceste condiții, noi contracte, echipa noastră de service realizând toate intervențiile de care au nevoie clienții noștri.”

 

EET are planuri clare de viitor, care includ o mai mare expunere online și posibilitatea achiziționării de produse direct de pe platforma de vânzări a companiei.

 

 

ALEXANDRU IACOB NEUMAN, manager general EET: Am început o colaborare nouă în regim de exclusivitate cu un producător german de mașini de șlefuit premium, compania WEBER, și am efectuat deja training-uri atât la fabricile furnizorilor noștri cât și online. De asemenea, lucrăm la dezvoltarea unor funcționalități noi ale platformei noastre de vânzări, pentru a putea facilita achiziția directă de produse. Pe lângă acestea, pregătim o serie de informații noi și utile pentru ca partenerii noștri să rămână la curent cu toate noutățile.”

 

 

Oferta companiei poate fi vizionată pe eet.ro și masinidemana.ro

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT