Home / Industria Mobilei  / ECOMATRIX vine la BIFE-SIM cu produsele care au consacrat compania peste hotare

ECOMATRIX vine la BIFE-SIM cu produsele care au consacrat compania peste hotare

Companie cu capital românesc, specializată în elemente de mic mobilier pe segmentul premium, cu un mod de operare în sistem outsourcing (pentru un procent semnificativ din componente și operațiuni), ECOMATRIX produce, de peste 11 ani, mese din lemn masiv, scaune, fotolii și canapele tapițate cu stofă sau cu piele.

 

ATTILA EGEI, administrator ECOMATRIX:Am decis să expunem produsele noastre care au o mare căutare pe piața externă. În primul rând, dorim să conștientizăm piața de la noi asupra valorii mobilei românești de bună calitate. Participăm cu colecțiile care ne-au consacrat și anume mesele din „stejar sălbatic” adică din lemn de cer cu crăpături, noduri prelucrate, combinate cu elemente de design din piele, metal, sticlă. Pe lângă acestea vom prezenta scaune și bănci din lemn masiv, fotolii și canapele tapițate cu stofă sau cu piele.”

 

ECOMATRIX își va expune produsele într-un stand cu 4 laturi deschise

 

„Este o abordare nouă prin care încercăm să punem în valoare gândirea designerului, în așa fel încât spațiul să creeze o ambianță plăcută și să pună în valoare piesele pe care le prezentăm”, ne-a spus Attila Egei.

 

 

ECOMATRIX exportă 80% din ceea ce produce. Mobila realizată de compania de la Satu Mare se vinde în 25 de țări, printre care SUA, Kazahstan, Liban și preponderent în țările din Europa, respectiv în Elveția, Germania, Austria, Olanda, Grecia, Ungaria, Croația.

 

 

Produsele companiei pot fi văzute pe ecomatrix.ro

 

𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺 𝗱𝗲 𝘃𝗶𝘇𝗶𝘁𝗮𝗿𝗲 𝗕𝗜𝗙𝗘-𝗦𝗜𝗠 𝟮𝟬𝟮𝟭, 𝗥𝗢𝗠𝗘𝗫𝗣𝗢
𝟮𝟯 – 𝟮𝟲 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟭
𝟭𝟬:𝟬𝟬 – 𝟭𝟴:𝟬𝟬𝗵
𝗔𝗰𝗰𝗲𝘀𝘂𝗹 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗴𝗿𝗮𝘁𝘂𝗶𝘁!

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT