Home / Interviuri  / ECOMATRIX a adus la BIFE – SIM produse premium care au consacrat-o peste hotare

ECOMATRIX a adus la BIFE – SIM produse premium care au consacrat-o peste hotare

Compania produce, de peste 11 ani, mese din lemn masiv, scaune, fotolii și canapele tapițate cu stofă sau cu piele.


„Segmentul pe care operăm este unul îngust, dar avem încredere că și la noi în țară se va dezvolta o cerere pe măsura așteptărilor. Mă refer la segmentul premium, l-aș numi affordable luxury. Produsele sunt ecologice, în primul rând, materia primă de bază este cerul. Am participat cu colecțiile care ne-au consacrat și anume mesele din „stejar sălbatic” adică din lemn de cer cu crăpături, noduri prelucrate, combinate cu elemente de design din piele, metal, sticlă. Pe lângă acestea am prezentat scaune și bănci din lemn masiv, fotolii și canapele tapițate cu stofă sau cu piele”, a  explicat administratorul ECOMATRIX.

 

 

„Cine a intrat în stand a știut ce caută și ni s-a părut că produsele sunt conform tendințelor. Observăm o întoarcere a buy-erilor dinspre Asia spre Europa Centrală. Cred că asta va fi șansa noastră.” (Attila Egei, administrator ECOMATRIX)

 

ECOMATRIX și-a expus produsele într-un stand nou și modern, cu 4 laturi deschise

 

„Este o abordare nouă prin care încercăm să punem în valoare gândirea designerului, în așa fel încât spațiul să creeze o ambianță plăcută și să pună în valoare piesele pe care le prezentăm”, ne-a spus Attila Egei la eveniment.

 

ECOMATRIX exportă 80% din ceea ce produce. Mobila realizată de compania de la Satu Mare se vinde în 30 de țări, printre care SUA, Kazahstan, Liban și preponderent în țările din Europa, respectiv în Elveția, Germania, Austria, Olanda, Grecia, Ungaria, Croația.

 

Produsele companiei pot fi văzute pe ecomatrix.ro, facebook.com/Ecomatrix-Furniture-with-Character

 

Mai multe articole despre ECOMATRIX, AICI

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT