Home / Industria Mobilei  / Echipamente industriale de calitate premium, la prețuri corecte

Echipamente industriale de calitate premium, la prețuri corecte

WoodMatic comercializează echipamente de înaltă tehnologie, de la mașini automate de căntuit, la ferăstraie computerizate, mașini automate de găurire multiplă, până la CNC-uri.

 

Ciprian Iacob, manager general WoodMatic: „Împreună cu WDMAX ne dorim să construim un parteneriat solid pentru a le oferi producătorilor români acces la tehnologie înaltă, printr-o politică corectă de preț. WDMAX este brandul KDT Machinery, unul dintre cei mai puternici și mai cunoscuți producători de utilaje și echipamente din lume. Aflată în continuă ascensiune, compania este specializată în proiectarea, fabricarea și furnizarea de soluții tehnologice performante pentru industria mobilei.”

 

 

Radu Munteanu, manager vânzări: „M-am alăturat cu mult entuziasm echipei WoodMatic, fiind impresionat de calitatea excepțională a utilajelor. Am peste 6 ani experiență în domeniul vânzărilor și știu să identific corect nevoile reale ale clienților și să le ofertez utilajele necesare, ținând cont de bugetul lor. Utilajele WDMAX au cel mai bun raport calitate/preț de pe piață, la momentul actual.”

 

 

În showroom-ul de peste 600 mp al companiei, situat în Comănești, utilajele pot fi văzute, dar și testate la lucru

 

În momentul de față sunt expuse 5 modele de echipamente potrivite atât pentru ateliere mici și mijlocii, cât și pentru fluxurile de producție ale marilor fabrici mari. Foarte multe dintre utilajele comandate ajung direct sau foarte repede la clienți. „Pe viitor ne propunem să avem mai multe utilaje în showroom, astfel încât cei ce vin pentru prezentări să poată avea o imagine generală despre echipamentele care reduc timpul de producție și eficientizează producția”, afirmă directorul de vânzări al companiei.

 

Masină de aplicat cant WDMAX WD-323. Panou de comandă și control cu tehnologie TouchScreen intuitiv, se diagnostichează singur. Aplică între 0.4 și 3mm folie de cant pe piese de până la 60mm înălțime

 

CNC cu masă plina WM-1325 ATC Dimensiuni de prelucrare 1300x2500x200

 

Circular cu masă mobilă WDMAX WDX-132K cu configurație standard de pal

 

Circular de formatizat în pachet WDMAX WDX-832 cu comandă numerica dotat cu Soft de Optimizare, pentru a elimina pierderile din material

 

Masina de aplicat cant WDMAX WD-323JS cu unitate de prefrezare (reglabilă 0-2mm)

 

 

 

WDMAX este o divizie a companiei producătoare de utilaje și echipamente KDT Machinery înființată în 1996 în Coreea devenită și producător OEM pentru cunoscute fabrici europene de mașini și utilaje pentru producția de mobilier. Din 2004, compania produce mașini de înaltă calitate la prețuri accesibile, pentru producătorii de mobilă din întreaga lume. Principalele categorii de utilaje WDMAX sunt: aplicarea cantului, formalizare, frezare, linii automate și CNC.

 

Contactați-ne pentru programări, informații suplimentare și oferte!
Str. Crinului nr 15, Loc. Comănești- Bacău, 0728 683 665,
TEL: 0730 608 994 I www.woodmatic.ro | office@woodmatic.ro

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT