Home / Industria Mobilei  / EasternGraphics a rămas alături de clienți și a dezvoltat servicii noi

EasternGraphics a rămas alături de clienți și a dezvoltat servicii noi

Pandemia COVID-19 a accelerat digitalizarea companiilor și asta s-a văzut în numărul de producători care au ales să folosească platforma pCon. În ultimele 10 luni, încă 26 de producători au devenit clienții EasternGraphics. Aceștia și-au publicat cataloagele în pCon.update și își vând produsele folosind produsele pCon.planner, pCon.box și pCon.facts. Printre ei se numără și grupul ceh Antares, cu sucursala la Cluj, cunoscut pe piața din România ca producător de scaune de birou.

 

Cosmin Vasiliu-Anastasiu, managing director EasternGraphics: „Anul acesta am lansat pCon.planner 8.4 cu câteva funcții importante pentru utilizatori: un nou mod de selecție a elementelor, un export al articolelor în format Excel, import pentru tipurile de fișiere STEP și IGES, o versiune îmbunătățită a motorului de randare OSPRay (suportă refracția luminii pe materialele complet transparente), surse de lumină fotometrice ce pot fi configurate direct din aplicație precum și posibilitatea de a exporta Imagini Multi Content Pictures.”

 

 

 

pCon Cloud Services suportă acum Realitatea Augmentată direct din catalog. Astfel, clienții pot vedea cum arată produsul configurat direct în fața lor cu o singură apăsare cu degetul pe ecranul dispozitivului mobil.

 

 

Toți producătorii care au implementat deja pCon.UI pe site-urile lor precum și cei care aleg de acum înainte această soluție, vor beneficia de această funcție fără nici un cost în plus, susțin reprezentanții companiei.

 

„Ținând cont că târgurile de mobilă au fost închise aproape tot anul și nimeni nu știe când se vor relua, în anul 2021 vom veni în întâmpinarea producătorilor cu oferte speciale de preț la produsele și serviciile pCon. Vrem să oferim clienților noștri posibilitatea de a face pasul mai ușor și rapid spre digitalizare. Toate aceste acțiuni le vom anunța pe blog și pe canalele noastre de socializare”, anunță Cosmin Vasiliu-Anastasiu, managing director EasternGraphics.

 

 

Ofertele pcon pot fi găsite pe easterngraphics.com/pcon/ro și pe facebook.com/pConRomania/

 

 

 

Review overview

POST A COMMENT