Home / Industria Mobilei  / EASTERN GRAPHICS oferă producătorilor din românia soluția pCon.update Marketplace

EASTERN GRAPHICS oferă producătorilor din românia soluția pCon.update Marketplace

Majoritatea producătorilor de mobilier de renume mondial precum Steelcase, Sedus, Vitra, Haworth, Ahrend, Assmann, Actiu, Bene, folosesc zilnic produsele și serviciile pCon în procesul de configurare, amenajare, prezentare și vânzare a mobilei. Aceștia își vând produsele pe piețe internaționale (inclusiv România) folosind platforma online pCon.update Marketplace. Prin intermediul pCon.update, producătorii pun la dispoziția distribuitorilor, arhitecților, designerilor și clienților finali, produsele pentru comercializare. Aceștia din urmă folosesc produsele din pCon.update în proiecte, fac planificări și amenajări și la sfârșit dau comanda producătorilor. Procesul este simplu și eficient, peste 200 de producători folosind platforma pentru a-și vinde produsele.

 

EasternGraphics pune la dispoziția producătorilor din România posibilitatea folosirii acestei platforme online de vânzare. Producătorii din România care doresc promovarea și vânzarea produselor de mobilier atât pe piața din Romania cât și pe piețele internaționale au la dispoziție o platformă online profesionistă, eficientă și utilizată de toți producătorii ce folosesc produsele pCon.

 

Deși platforma este folosită cu succes de o rețea internațională formată din producători, distribuitori, designeri și arhitecți, ca orice serviciu nou pe o piață, acesta trebuie mai întâi testat. Primul producător de pe piața din România care a decis să facă pasul și să testeze platforma pCon.update a fost SIMEX cu brandul cel nou MOOD. Acesta va apare până la sfarșitul anului în pCon.update alături de alte branduri de renume internațional din industria mobilei. Succesul de care se va bucura brandul MOOD sperăm ca în 2019 să dea încredere și altor producători din România, iar aceștia să-și dorească să apară în platforma pCon.update.

 

În acest moment firma EasternGraphics este prezentă cu sucursale și parteneri în Germania, Olanda, Belgia, Luxemburg, Elveția, Danemarca, Franța, Italia, Spania, Portugalia, Polonia, Turcia și România. Sucursala din România a firmei EasternGraphics este responsabilă de producătorii și distribuitorii din România, Ungaria și Bulgaria. Printre acestia se numără Mobexpert, Arcade Doors, Profilo, Bene Bucharest, Techno Office,  1722 Studio Lab,  Studio Novo, Offisphera, Smart Office Solutions, Blue Business Interior. Toți folosesc produse pCon și sunt consiliați în procesul de implementare și folosire a acestora.

 

Lista completă a producătorilor din platforma online pCon.update este disponibilă la acest link
https://update.easterngraphics.com/

 

 

Cataloagele cu produsele producătorilor pot fi accesate de oricine prin intermediul aplicațiilor pCon.box și pCon.facts, singura restricție fiind aceea că utilizatorii fără cont pe platforma online pCon.update nu au acces la prețurile produselor. Distribuitorii și/sau partenerii de afacere cu cont în pCon.update au acces și la prețurile produselor iar în plus primesc de la producător instrumente de planificare, amenajare 3D și vânzare precum pCon.planner.

 

pCon.planner este aplicația de design interior 3D pentru profesioniști, descărcată în prezent de peste 3,5 milioane de utilizatori și este folosită la nivel internațional de firme din domeniul mobilei și amenajarilor interioare, de arhitecți, designeri și orice utilizator care are nevoie de un instrument profesionist de amenajare și design interior 3D.

 

Versiunea standard pCon.planner poate fi descărcată de oricine și utilizată fără restricții.
https://pcon-planner.com/ro/

 

 

Dacă doriți să vă listați produsele în pCon.update vă rugăm să ne contactati. Vă vom pune la dispoziție instrumentele necesare și vă vom ajuta în acest proces.

 

Telefon: +40 727.382.127
E-mail: info@EasternGraphics.ro

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT