Home / Industria Mobilei  / East European Trade, partenerul tău pentru utilaje premium

East European Trade, partenerul tău pentru utilaje premium

Industrie 4.0 Next-Level

 

 Atelierul Smart — Vă prezentăm tehnologia CNC Nesting de la HOLZ-HER cu modelul Dynestic și software-ul revoluționar NEXTEC pentru mobilier individual: în trei pași, la mobila dorită. Prelucrare completă pentru sistemul LAMELLO. Circularul de tăiat in pachet HOLZ-HER Tectra cu optimizare de tăiere va ocupa în continuare o poziție centrală în producția tradițională de mobilă.

 

 

Cabineo — Sistem inovativ de profilare

  • Timp de execuție scurt, în mai puțini pași
  • Volum de transport mai mic și asamblare rapidă
  • Îmbinări mai puternice

 

 

Mașini de Aplicat Cant Holz-Her

 

  • Patentate mondial
  • Fără strat vizibil de adeziv
  • Începând de la cel mai mic model

 

Singura mașină de aplicat cant din lume cu sistemul de adezivare Glujet pentru patroane, granulat și agregat Ltronic pentru canturi laser.

 

 

 

Pentru cei la început de producție sau ateliere mai mici prezentăm mașina Holz-Her Streamer/Auriga cu agregat de adezivare GluJet.

 

Gama completă de utilaje MARTIN, al producătorului german apreciat de pretențioși. Fiecare mașină extrem de stabilă datorită batiului unic, patentat MARTIN din aliaj special pentru evitarea vibrațiilor. Deservirea simplă și intuitivă, precum și durata lungă de viață fac din aceste utilaje un partener de nădejde în atelierul tău.

 

 

Transformă deșeurile în energie — Producătorul german GROSS îți oferă linia automată pentru tocare si brichetare. EET este specialistul tău pentru energii regenerabile, ce îți oferă impreună cu partenerii noștri Nova Pellet și ELF Systems soluția ideală pentru producție mică și medie, iar împreună cu grupul KAHL fabrici la cheie de nivel industrial.

 

Detalii despre produsele firmei găsiți pe eet.ro

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT