Home / Industria Mobilei  / EAST EUROPEAN TRADE (EET) vă așteaptă la Bife-Sim 2017

EAST EUROPEAN TRADE (EET) vă așteaptă la Bife-Sim 2017

Împreună cu partenerul nostru, firma HOLZ-HER, dorim să vă prezentăm atelierul smart, ideal pentru producția de mobilier a zilei de mâine. Software-ul intuitiv și funcționalitățile unice ale utilajelor ajută utilizatorul să atingă producția dorită.

În doar câțiva pași configurați mobilierul dorit de dumneavoastră sau de clientul dumneavoastră, iar CNC-ul îl execută rapid și automat. Acum, pentru prima oară în România, noul CNC HOLZ-HER Nextec lansat la LIGNA 2017 aduce revoluția tehnologică în atelierul dumneavoastră!

 

De asemenea, vă prezentăm în premieră, mașina de aplicat cant ce oferă totul: patroane, granule și canturi laser!

 

Puteți lucra în continuare cu bine-cunoscutul sistem patentat cu düză pentru aplicarea cantului fără strat vizibil de adeziv. Adezivul PUR, ideal pentru bucătărie, saună sau baie, poate fi utilizat fără schimb de agregate. Acum puteți aplica cu aceeași mașină chiar și canturi laser, silențios și cu un minim de energie.

 

Mașinile de aplicat cant HOLZ-HER sunt fără concurență!

 

Mai mult, vă prezentăm încă o mașină cu capacități unice: CNC-ul vertical HOLZ-HER Evolution 4-mat cu frezare pe toate cele patru laturi, fără reintroducerea piesei! Plus circularul de tăiat în pachet, HOLZ-HER Tectra. Bineînțeles, discutăm cu plăcere și despre CNC cu consolă 3-5 axe și întregul program HOLZ-HER.

 

MARTIN reprezintă adiția ideală la programul HOLZ-HER. Circular de formatizat, mașină de rindeluit și freză, calitate fără egal la standarde ridicate. Cea mai înaltă calitate în producția dumneavoastră o garantează de asemenea și partenerii noștri KUENDIG –  mașini de șlefuit, GANNO-mat – sisteme de găurire, BZT și InfoTec –  routere CNC, HolzProfi – mașini clasice, FESTOOL, LAMELLO –  scule de mână.

 

În segmentul energiei regenerabile la capitolul brichetare și peletizare, vă stăm la dispoziție împreună cu branduri apreciate, precum GROSS – utilaje de tocare și brichetare, Nova Pellet – prese de peletizare și linii complete Amandus KAHL.

 

Ne găsiți în standurile B02, B03, Pavilion A

www.eet.ro

 

 

 

 

Review overview

POST A COMMENT