Home / Focus  / E timpul să expunem și acasă. Urmează BIFE-SIM!

E timpul să expunem și acasă. Urmează BIFE-SIM!

Mobila cu care ne-am remarcat la expozițiile internaționale trebuie să se vadă și la București. Hai, România!

 

2023 este anul participării la cele mai importante evenimente internaționale din domeniul mobilierului și designului de interior.

 

18 companii și-au prezentat noile colecții la Milano, în luna aprilie, 8 companii au încântat publicul american la New York și încă 8 și-au făcut loc pe piața Emiratelor Arabe Unite, după participarea la INDEX Dubai, din luna mai. 15 companii și-au reconsolidat pozițiile pe piața germană, în urma Imm Cologne Spring Edition 2023.

 

 

Este confirmată prezența României, în premieră, la London Design Fair, în septembrie. 11 companii pregătesc colecții specifice acestei piețe, pentru evenimentul din Marea Britanie. Reprezentanții APMR fac presiuni continue pentru deblocarea participării României la ediția de toamnă a târgului Maison&Objet Paris, unde au fost selectate pentru participare 16 companii românești.

 

Suntem determinați să susținem producătorii să-și consolideze pozițiile pe piețele externe pe care s-au consacrat, dar să și cucerească altele noi. În acest sens, facem tot ceea ce depinde de noi pentru a grăbi parcursul birocratic și a obține semnăturile de la noua autoritate din domeniu, Agenția Română pentru Investiții și Comerț Exterior – ARICE, care implementează de acum Programul de Promovare a Exporturilor. Dar și dumneavoastră, producătorii, trebuie să ne susțineți, să sprijiniți organizarea unicului eveniment internațional din domeniul nostru din România, Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii BIFE-SIM, care ne consolidează recunoașterea internațională și ne poziționează în conștiința publicului de la noi, dar și în fața autorităților române drept o asociație puternică, cu reprezentativitate importantă.

 

„După Milano, New York, Dubai și Köln este timpul să prezentăm noile colecții de mobilă și acasă, în România. Ocazia perfectă este BIFE-SIM, de la București, unicul eveniment care reunește întreaga noastră comunitate. Haideți să ne întâlnim și cu cei care doresc să-și înnobileze locuințele, hotelurile, restaurantele sau birourile de la noi, din România! Să arătăm ce mobilă de calitate producem, ce materiale superioare folosim, ce tehnici de prelucrare am dezvoltat și la ce nivel a ajuns industria românească de mobilă. Este cunoscut că exportăm 90% din ceea ce producem, dar nu depinde oare de noi să-i convingem pe conaționalii noștri să investească în mobila produsă acasă, în România? Cu cât vom fi mai mulți, vom prezenta o diversitate mai mare de produse, vom comunica mai bine și ne vom face și mai auziți. Fac un apel prietenesc către firmele care au expus la târgurile internaționale, cu sprijinul Asociației Producătorilor de Mobilă din România, și încă nu s-au înscris la BIFE-SIM. Haideți să vă prezentați produsele și la București. Invitați-vă partenerii de afaceri să vă viziteze acasă! Să promovăm târgul împreună în afara granițelor țării și să-i consolidăm caracterul internațional! Evenimentul este organizat de APMR în parteneriat cu ROMEXPO și Camerele de Comerț ale României. Dacă vreți o asociație puternică, trebuie să contribuiți la asta. Să îi susțineți acțiunile, să ajutați când vi se solicită sprijinul. Acum este momentul să demonstrați că vreți să rămâneți uniți. Asociația Producătorilor de Mobilă din România sunteți dumneavoastră, nu biroul de la București. Haideți să dovedim că împreună suntem puternici!” (Aurica Sereny, președinte APMR)

 

 

Cele mai bune oferte ale anului vor fi prezentate, în toamnă, la București.

 

Haideți alături de noi în punctul central de întâlnire dintre furnizorii de accesorii și materiale, producătorii de mobilă din România și din străinătate, designerii și arhitecții activi ai României, dar și retaileri, reprezentanți HoReCa și public larg!

 

Termenul oficial de înscriere la BIFE-SIM 2023 s-a încheiat la sfârșitul lunii mai. Acum se lucrează la planul de amplasare a firmelor care au completat formularele de adeziune până la încheierea termenului de înscriere.

 

Dacă vă gândiți la posibilitatea de a participa la BIFE-SIM 2023, acum este momentul să luați decizia! Încă vă mai puteți înscrie și rezerva un spațiu bun.

 

„Invităm producătorii de mobilă, dar și pe cei care au un business în domeniul arhitecturii, implementează proiecte de design, oferă servicii de consultanță sau furnizează utilaje și echipamente necesare în procesul de producție, să participe la BIFE-SIM, cel mai mare și important târg specializat din România, platforma ideală de prezentare atât a celor care au o activitate consolidată și dictează tendințele pieței, cât și a celor care abia se lansează în acest sector și vor să beneficieze de o mega expunere. Liderii industriei s-au înscris deja la eveniment și vin la ediția de anul acesta să prezinte mobila viitorului. Alătură-te și tu! Ai ocazia să crești notorietatea companiei, să identifici noi oportunități de colaborare, să prospectezi cererea și concurența și să închei parteneriate benefice pentru afacerea ta.” (ROMEXPO București)

 

Cea de-a 32-a ediție a BIFE-SIM este organizată în Hala B2 a ROMEXPO, la București, între 21-24 septembrie 2023.

 

Dacă vreți să beneficiați de reducerea de membru APMR, contactați rapid echipa de coordonare a evenimentelor din cadrul asociației.

 

Gabriela Chișe

coordonator târguri APMR

0722 376 989, gchise@industriamobilei.ro

 

Ioana Oancea

consilier târguri APMR

0744 171 710, oancea.oana@industriamobilei.ro

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT