Home / Promo  / După Milano, ROMINA FURNITURE va expune, din 20 mai, la ICFF New York

După Milano, ROMINA FURNITURE va expune, din 20 mai, la ICFF New York

Cele mai avansate tehnologii, accesoriile trebuie să servească unui singur scop: dezvăluirea sufletului interior al lemnului, această creație prețioasă a naturii luată în cea mai bună formă, puternică și blândă, caldă și dură, mereu în schimbare.

 

Înțelegerea aprofundată a stilului de viață al familiei și a aspirațiilor acesteia, precum și expertiza în artizanatul lemnului fac parte din tradiția companiei AXM PROD 93, deținătoarea brandului ROMINA FURNITURE.

 

Specialiștii firmei lucrează permanent pentru a adăuga valoare și calitate în casele oamenilor. Credința lor este că fiecare piesă de mobilier pe care o aducem în casele noastre trebuie să fie durabilă, dar și suficient de fermecătoare pentru ne câștiga inimile.

 

Detalii despre produsele firmei pe rominafurniture.ro

 

10 companii reprezintă România la expoziția International Contemporary Furniture Fair – ICFF New York, care se desfășoară în perioada 20-23 mai 2018.

 

Firmele care au decis să cucerească piața americană sunt: AXM PROD 93 (cu brandul ROMINA FURNITURE), BUCIN MOB, CAREL WOODWORKS, CREATIVE CONCEPT (cu brandul MARK OLIVER), ECOMATRIX, GLOBAL ART PRODUCTION, MAER IMPORT EXPORT, MATERIA STUDIO, QUADRA INVEST, SCULPURA SECUIASCĂ (cu brandul SPIRAL WOOD).

 

România va avea un stand național de 297,4 mp. Participarea noastră a fost posibilă datorită implicării Asociației Producătorilor de Mobilă din România și susținerii financiare prin Programul de Promovare a Exporturilor administrat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

 

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT