Home / Industria Mobilei  / Două decenii de EVERART aniversate la BIFE-SIM 2019

Două decenii de EVERART aniversate la BIFE-SIM 2019

EVERART este o companie cu capital sută la sută românesc, creată de soții Conea. După 20 de ani de proiectare și execuție ale celor mai îndrăznețe proiecte, după 2 decenii de continuă inovație și design, compania a preferat să se sărbătorească alături de public, la Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii BIFE-SIM 2019. Aniversarea s-a simțit și în felul în care compania și-a decorat standul.

 

 

MARIANA CONEA, manager EVERART: „Târgul ne-a marcat ca familie, ca firmă. Împlinim 20 de ani de activitate, este și ziua mea de naștere, deci nu puteam să nu participam la acest târg atât de important din viața noastră. EVERART este o afacere de familie, Alexandra este cea care va prelua și va duce mai departe firma. Standul de anul acesta a fost realizat în proporție de 90% chiar de ea. A fost ideea ei de amenajare, felul cum să arate standul, dar și produsele pe care le-am făcut ea le-a decis.”

 

ALEXANDRA CONEA, marketing manager EVERART: „Eu am crescut cu firma asta, încet, încet. Întotdeauna mi-am dat cu părerea, am avut ceva de spus. Niciodată nu am avut însă momentul acela în care să îmi pun total ideile în practică. Anul acesta am simțit că a fost așa. Și am fost inspirată de felul în care am vrut să-mi fac casa mea.”

 

Constituită în anul 1999 ca o afacere de familie, bazată pe cunoștințele și experiența anterioară în domeniu, EVERART vine cu o nouă filozofie în design, dar și cu produse și servicii de calitate, cele mai multe realizate la comandă. Punctul forte se află în îmbinarea construcției tehnice cu competența designului.

 

 

Produsele companiei pot fi văzute pe everart.ro

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT