Home / Promo  / Două culori de la Pantone pentru 2021, care exprimă rezistență și pozitivitate

Două culori de la Pantone pentru 2021, care exprimă rezistență și pozitivitate

În fiecare an, Pantone Color Institute evidențiază culorile de top ale sezonului, selectează Culoarea Pantone a Anului, prognozează tendințele globale ale culorilor și consiliază companiile cu privire la culoare pentru identitatea vizuală a produsului și a mărcii. De peste 20 de ani, Pantone’s Color of the Year influențează designul, dezvoltarea produselor și deciziile de cumpărare, nu numai în modă sau mobilier de casă, ci și în design industrial, ambalaje și design grafic.

 

Pentru a doua oară în istoria sa, Pantone Color Institute a ales nu una, ci două culori pentru anul 2021. Mesajul care se dorește a fi transmis este unul de putere și speranță, ambele fiind rezistente și capabile de a ridica moralul: Ultimate Gray (Gri Fundamental) și Illuminating (n.trad. Iluminare).

 

 

PANTONE 17-5104 Ultimate Gray + PANTONE 13-0647 Iluminating, două culori independente care evidențiază modul în care diferite elemente se unesc pentru a se susține reciproc, exprimă cel mai bine starea de spirit pentru Culoarea Anului 2021 de la Pantone. Practică și robustă dar, în același timp, familiară și optimistă, alăturarea celor două nuanţe de la Pantone pentru anul 2021 este una care sugerează rezistență și pozitivitate. Este povestea culorilor care exprimă sentimente mai profunde de reflecţie cu promisiunea a ceva însorit și prietenos.”

 

 

PANTONE 13-0647: Iluminating este un galben luminos și vesel lucind cu vivacitate, o nuanță de galben care răspândește căldură, îmbibată cu energie solară.”

 

PANTONE 17-5104: Ultimate Gray este emblematic pentru elementele solide, pe care te poţi baza, care sunt veșnice și îţi oferă substanţă. Culoarea pietricelelor de pe plajă și a altor elemente din natură, al căror aspect evidențiază capacitatea de a rezista intemperiilor și testului timpului, Ultimate Gray îți asigură liniștea, încurajând sentimentele de calm, stabilitate și reziliență.”

 

 

Pentru a celebra Culorea Pantone a Anului 2021, Institutul Pantone a creat și filtre Facebook și Instagram care pot fi folosite în realitatea augmentată. De asemenea, puteţi construi și partaja palete cu Culoarea Anului 2021, în platforma digitală de culori Pantone Connect.

 

Aceasta este a doua oară în istoria sa de 22 de ani, când Pantone a ales două culori. În 2015, s-a întâmplat ceva similar, fiind alese pentru 2016 nuanţele Rose Quartz și Serenity, în semn de recunoaștere a fluidității de gen din ce în ce mai mare.

 

 

Sursa: wersm.com

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT