Home / Industria Mobilei  / DIV VIEW SELECT, o afacere de familie din pasiune

DIV VIEW SELECT, o afacere de familie din pasiune

O familie care iubește natura a construit o afacere prin care să se exprime. Cultivă plante aromatice și înfrumusețează lemnul, încercând să le împărtășească și altora pasiunea pentru frumos.

Vlad Bogdan Dragoș, administrator DIV VIEW SELECT: „Totul a început în 2012 când am început sa creez mobilier. Am urmat cursuri de tâmplărie, apoi am deschis firma. Pentru a veni cu soluții utile și practice pentru clienții noștri, anul trecut soția mea a absolvit un curs de design interior.”

 

Din anul 2018, familia Dragoș deține și un atelier unde produce mobilier din plăci de PAL și MDF.

 

 

„Noi am început cu  un circular de formatizat și o mașină de aplicat cant ABS. Dar planul nostru este să facem investiții serioase în tehnologie. Am încercat să  accesăm un program de finanțare prin START-UP NATION, dar nu am reușit. Anul trecut nu s-au mai depus proiecte, probabil vom încerca din nou în acest an. Dorința mea este să achiziționez un CNC și, bineînțeles, și alte echipamente necesare în producție”, mărturisește administratorul companiei.

 

 

Compania lucrează numai la comandă. Nu face stocuri, dar este dispusă să colaboreze cu companii mai mari. „Dorim să ne remarcăm prin calitatea produselor noastre care sunt adaptate cerințelor pieței, dar și prin seriozitate și respectare a promisiunilor”, susține Vlad Bogdan Dragoș.

 

 

Planul de viitor al companiei DIV VIEW SELECT este să deschidă un magazin de prezentare cu vânzare în Baia Mare.

 

Momentan produsele pot fi văzute pe mobilier-div.business.site și pe pagina de facebook a companiei facebook.com/mobilier.divMaramures/

 

 

 

Review overview
1 COMMENT
  • Lucica Dragoș mai 26, 2021

    🙌🍀☀️

POST A COMMENT