Home / Industria Mobilei  / DIS PROD lucrează la capacitate maximă

DIS PROD lucrează la capacitate maximă

Compania DIS PROD, recunoscută pe piața internațională sub brandul by DURIEUX, nu a oprit producția în perioada de lockdown. A continuat să lucreze cu motoarele turate la maximum, dar în condițiile de protecție și de igienă impuse de criza sanitară.

 

Yann Durieux, manager DIS PROD: „Situația comenzilor este aceeași sau chiar superioară față de anul trecut. Sectorul mobilei și al decorațiunilor nu credem că este foarte afectat de perioada pandemiei, deoarece oamenii se preocupă de interioarele locuințelor și de asigurarea confortului lor. Colecțiile noastre sunt atemporale, toate stilurile se îmbină armonios cu spațiile de locuit. Oferim posibilitatea de a crea piese de mobilier care inspiră cu adevărat, datorită paletei vaste de culori și a materialelor. Astăzi ne extindem cunoștințele la fabricarea de scaune, fotolii și canapele din piele, cu modele noi, realizate cu respect pentru măiestria vechilor tâmplari. Suntem focusați pe programele începute și și ne-am propus să continuăm să onorăm comenzile către piața europeană și cea americană.”

 

Se simte lipsa organizării târgurilor internaționale

 

Yann Durieux, manager DIS PROD: „Nimic nu poate înlocui saloanele și expozitiile specializate de mobilă. Aceastea sunt spațiile perfecte de interacțiune dintre producători, vânzători și cumpărători. Așteptăm cu nerabdare reînceperea expozițiilor.” Pentru producătorii de mobilă, managerul DIS PROD are un sfat prețios, în condițiile actuale: „Să aibă foarte mare grijă la creditul acordat clienților, situația financiară a distribuitorilor la nivel mondial este foarte fragilă. În ciuda vânzărilor și a comenzilor în volum mare, orice societate se poate regăsi în blocaj în situația încetării plăților. Îi sfătuiesc pe producătorii români să ceară plata în avans livrării.”

 

Descoperiti produsele companiei DIS PROD pe bydurieux.com

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT