Home / Design  / MAISON&OBJET va găzdui un târg digital în septembrie în locul celui tradițional

MAISON&OBJET va găzdui un târg digital în septembrie în locul celui tradițional

Târgul virtual va avea loc în perioada 4 – 18 septembrie prin intermediul platformei online MOM. Datele târgului coincid cu Săptămâna Designului de la Paris care confirmă că va avea loc în perioada 3 – 12 septembrie, începând sezonul de toamnă pentru profesioniștii în decorațiuni, design și meșteșuguri.

 

 

Maison&Objet va găzdui târgul digital prin MOM, în timp ce următoarea ediție fizică este programată să se desfășoare în perioada 22 – 26 ianuarie 2021. Sectoarele de prezentare a proiectelor vor face parte din ediția din ianuarie 2021.

 

Philippe Brocart, directorul general al Maison&Objet: „Deși sunt semne încurajatoare ale scăderii pandemiei, credem că există încă prea multe incertitudini cu privire la condițiile de călătorie pentru expozanții și vizitatorii internaționali. În plus, lipsa de claritate în ceea ce privește capacitatea de a organiza adunări mari la începutul lunii septembrie în Franța a jucat un rol important în influențarea deciziei noastre de a anula ediția din septembrie a Maison&Obiect, în ciuda faptului că 80% dintre standuri au fost deja rezervate din aprilie 2020.”

 

Târgul digital va avea două aspecte complementare: showroom-uri digitale pe platforma digitală MOM, pentru a permite prezentarea produselor, și discuții pe site-ul Maison&Objet pentru a oferi conținut și idei proaspete. Săptămâna Designului de la Paris, organizată de Maison&Objet, va oferi vizitatorilor o experiență fizică în showroom-urile Capitalei franceze, în magazinele sale de decorațiuni, design și life style, precum și o multitudine de instalații pop-up în locuri publice.

 

În conformitate cu dorința de a facilita schimbarea spațiului de lucru, Maison&Objet  și-a unit recent forțele cu Fabernovel și Morning Coworking pentru a anunța lansarea ReSPACE, o comisie care explorează spațiile de lucru post-COVID-19. ReSPACE va fi inaugurat în luna septembrie, în urma unor dezbateri virtuale care au avut loc în perioada 10 iunie – 8 iulie 2020.

 

 

Sursa: designboom.com

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT