Home / Promo  / Desprăfuirea performantă în prelucrarea lemnului

Desprăfuirea performantă în prelucrarea lemnului

Nu există un alt material natural atât de versatil și care să aibă atât de multe proprietăți pozitive ca lemnul – atât la interior, cât și la exterior. Lemnul este sustenabil din punct de vedere economic, poate fi prelucrat în multiple moduri și poate fi combinat cu alte materiale, îmbunătățește climatul nostru și reprezintă de secole confort, căldură și calitate a vieții.

NESTRO® susține creativitatea, aptitudinile și sensibilitatea dvs. și se preocupă să asigure condiții de lucru optime. Sistemele NESTRO® asigură un mediu de lucru lipsit de praf și așchii în atelierul dvs. și vin în ajutorul dvs. pentru a implementa o calitate perfectă. În cadrul zonelor de lucru, șlefuirea și lăcuirea vă permit, prin instalațiile de aspirare, crearea de suprafețe perfecte, precum și lucru destins, fără echipamente de protecție a respirației.  NESTRO® transportă, depozitează sau brichetează așchiile și praful dvs. și încălzește atelierul cu acestea prin instalații cu cazan încărcate automat.

Desprăfuitor

Cele cinci desprăfuitoare mobile NE160, NE200, NE250, NE300 NBP-C și  NE350 pentru montare în interior îndeplinesc toate normele în ceea ce privește resturile de praf, emisiile de zgomot și puterea de aspirație. Construcția compactă a acestora, împreună cu opțiunea de aspirație stânga/dreapta, vă oferă multe posibilități pentru o amplasare pe minim de spațiu. Cele trei sisteme de evacuare, tasare în tone, presa de brichetat și ecluza roții cu cupe, îndeplinesc fiecare cerință pentru o soluție perfectă. Randamentul NE 160 până la NE 350 sunt filtre de subpresiune cu ventilator dispus pe partea gazului pur și grad de eficiență peste medie. Toate desprăfuitoarele pentru lemn și mai multe sunt echipate cu o regenerare automată a filtrului și începând cu NE 250 cu un sistem automat de stingere a incendiilor. În regimul automat de funcționare, desprăfuitoarele se conectează și se deconectează paralel cu utilajul care trebuie aspirat.

 

Avantajele dvs. pe scurt:

  • Debit volumetric între 1.780 până la 8.000 m³/h, chiar și pentru aspirația simultană a mai multor utilaje
  • Cameră de epurare preliminară pentru separarea prafului și așchiilor cu turbulență redusă
  • Curățare Top–Down pentru timpi de filtrare prelungiți
  • Sistem de vacuum = 100% etanș la praf
  • Furtunuri de filtrare antistatice din poliester-pâslă nepiuată (rest de praf <0,1 mg/m³)

 

 

Articole despre NESTRO® LUFTTECHNIK GMBH, AICI

 

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT