Home / Design  / Designul are casă nouă la București. S-a deschis Kronospan Design Center!

Designul are casă nouă la București. S-a deschis Kronospan Design Center!

Kronospan a inaugurat, la București, primul showroom din România dedicat produselor proprii, Kronospan Design Center. 800 de metri pătrați în care și-au găsit locul colecțiile de decoruri pentru PAL și MDF melaminat, OSB, parchet, plăci pentru fațade, dar și mobilier care le pune în valoare în spiritul Kronospan – prin design eficient și responsabil. Evenimentul de deschidere a avut loc joi, 7 septembrie, și a reunit profesioniști din industrie, de la arhitecți și designeri, la producători și distribuitori.

 

 

Kronospan Design Center, inovația fără limite, spațiul în care designul hrănește creativitatea

 

„Are misiunea de a prezenta toate gamele de produse și decoruri din portofoliul companiei, însă are ambiția să devină un spațiu al oamenilor creativi, al pasionaților și producătorilor din domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare, care să găsească aici resurse și soluții pentru proiectele lor, dar și oameni care să le semene. Spațiul va fi animat cu idei vii și în acord cu singurul trend care contează cu adevărat – stilul fiecăruia.”

 

 

Kronospan Design Center este locul în care design-ul este dus la un nou nivel, mai aproape de oameni, mai palpabil și cu o lumină nouă asupra elementelor care ne fac unici.

 

„La Kronospan, cunoaștem suficient de bine piața de construcții și amenajări din România, încât să ne dăm seama că tot potențialul de idei și creativitate al partenerilor noștri merită să aibă un loc dedicat, mereu deschis și întotdeauna conectat cu realitatea. De aceea, suntem mândri de rezultat, de acest nou loc de întâlnire al tuturor creativilor, producătorilor, furnizorilor și clienților care pun funcționalitatea și esteticul pe același nivel.”

 

Reprezentanții companiei invită toți producătorii de mobilă și decorațiuni, dar și distribuitorii, care vin la București pentru a participa la BIFE-SIM 2023, să viziteze showroom-ul Kronospan Design Center din Bulevardul Unirii nr. 45. Acesta este deschis de luni până duminică.

 

 

kronospan.com/ro_RO

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT