Home / Design  / Design Labyrinth – Kronospan introduce noile tendințe în design

Design Labyrinth – Kronospan introduce noile tendințe în design

Kronospan și partenerii  săi (Arabesque, Teka și Grass) au organizat la mijlocul lunii septembrie evenimentul „Design Labyrinth”, în cadrul căruia participanţii au fost invitați la o incursiune în meandrele designului interior. Scopul evenimentului a fost de a celebra designul prin prezentarea unui stil de viaţă reflectat în amenajări interioare contemporane și combinații inedite de materiale cu decoruri și texturi variate.

design-labyrinth-kronospan-15

Prezentările susținute pe parcursul celor 2 zile de dr. arh. Biborka Bartha, Sales Ambassador Kronospan și invitatul special, dr. designer Mihnea Ghilduș, fondator „Dizainăr”, i-au introdus pe vizitatori în povestea din spatele combinațiilor de decoruri alese pentru realizarea standului și i-au inspirat către trendurile din domeniul designului interior, către combinații de texturi și materiale inedite, care pot conviețui pentru a crea o atmosferă contemporană și actuală.

design-labyrinth-kronospan-14

Astfel, combinațiile de beton aparent și texturi de aluminiu au fost cele care au tăiat răsuflarea participanților și pe care cu siguranță le vor utiliza în proiectele viitoare.

design-labyrinth-kronospan-7

Pentru a introduce noua colecţie de PAL și blaturi de la Kronospan, Trends 2016/17, au fost create spații individuale care au prezentat o bucătărie, un spațiu de birou și un living, mobilate în spiritul celor trei tematici principale ale colecției – Nordic, Metropolitan și Luxury.

design-labyrinth-kronospan-8

Stilul Nordic a fost introdus de o bucătărie cu mobilier în culori inspirate de frumusețea și simplitatea peisajelor scandinave, respectiv nuanțe discrete și pastelate, decoruri de lemn elegante și naturale, reflectând minimalism, funcționalitate și frumusețe.

design-labyrinth-kronospan-17

Mai departe, vizitatorii au fost invitați să treacă spre atmosfera metropolitană a spațiului de birou, dominat de decoruri de lemn monocromatic închise și suprafețe de aluminiu și inox, ce se integrează în atmosfera urbană a zilelor noastre.

Ultima încăpere, livingul, a reprezentat din punct de vedere al decorurilor și texturilor utilizate, cel mai complex stil de amenajare interioară, aici regăsindu-se fibre lemnoase calde, nuanțe elegante de piele și decoruri bogate de piatră.

La final, invitații au avut posibilitatea de a fi la rândul lor designeri și, preţ de câteva minute, au încercat să realizeze cea mai potrivită combinație de decoruri pentru bucătăria pusă la dispoziție de organizatori.

Efortul lor nu a rămas nerăsplătit, trei dintre participanți câștigând mobilierul din fiecare spațiu prezentat în cadrul evenimentului.

design-labyrinth-kronospan-2  design-labyrinth-kronospan-9  design-labyrinth-kronospan-11 design-labyrinth-kronospan-13 design-labyrinth-kronospan-16

 

Bucătăria Nordic

– Cosmin Matei

(SC VADAN SRL)

 

Biroul Metropolitan

– Cristina Stanciu

(SC ADIRA ART DESIGN SRL)

Livingul Luxury

– Eduard Cepelis

(SC SARATOGA IMPEX SRL)

Întregul eveniment a avut un succes deosebit, înregistrând o participare de peste 400 de persoane (arhitecți, designeri, producători de mobilier) care s-au arătat extrem de încântați de conceptul de design prezentat și dornici să participe și în viitor la evenimente similare.

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT