Home / Promo  / Design, inovație și calitate marca MobilaDalin la Imm Cologne 2024

Design, inovație și calitate marca MobilaDalin la Imm Cologne 2024

Producătorul de mobilier tapițat Mobila Dalin activează pe piața din România din anul 1992. Este un expozant constant la târgurile internaționale, pentru a identifica noi clienți și alte piețe de desfacere, dar și pentru a-și consolida colaborările existente.

 

 

„Suntem o familie de ingineri, specializați în industria lemnului, industria mobilei și industria materialelor textile. Profilul nostru tehnic și înclinația spre inovație au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generație. Am construit de la zero o fabrică de mobilă, un brand care este recunoscut prin calitate, inovare, design atât la nivel național cât și internațional”, declară reprezentanții companiei.

 

 

Confortul, durabilitatea, dar și aspectul produsului sunt prioritățile proiectanților și meșterilor de la MobilaDalin, iar atenția la detalii și o selecție atentă a materialelor, din punct de vedere calitativ și estetic, reprezintă garanția succesului.

 

 

„În ultimii 32 de ani am dezvoltat un portofoliu vast de produse, răspunzând nevoilor clienților în trei direcții: canapele, scaune și paturi. Astăzi, Mobila Dalin își vinde produsele în aproximativ 150 de magazine din România, Ungaria și Republica Moldova și credem că 100.000 de familii se bucură de confortul oferit de mobilierul nostru tapițat. Prin partenerii noștri, ne angajăm și în proiecte în alte țări ale Uniunii Europene”, susțin reprezentanții companiei.

 

 

MobilaDalin deţine o reţea proprie de showroom-uri, francize, lanţuri de magazine care expun şi vând produse atât în România, cât şi în Comunitatea Europeană: Austria, Franţa, Germania, Italia, Spania.

 

 

Vezi produse și colecții noi: mobiladalin.ro

 

Imm Cologne 2024 începe duminică, 14 ianuarie, iar România va fi reprezentată de 15 producători de mobilă, care expun pe o suprafață de peste 800 mp.

 

Vă așteptăm în pavilioanele 9.1 și 10.1. @ Koelnmesse!

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT