Home / Focus  / Design de scaun

Design de scaun

Scaunul și canapeaua create de designerul brazilian Paul Kobylka (PK6 și  PK7) sunt realizate din plasă de sârmă industrială vopsită în culori vii.

Kobylka a creat aceste piese de mobilier pentru a expune versatilitatea unor materiale care în mod normal sunt utilizate doar parțial și în combinații cu altele, niciodată de sine stătătoare. Atât scaunul-fotoliu cât și canapeaua au spătarele realizare dintr-o plasă de sârmă cu ochiurile în model romb, vopsită industrial în culori surprinzătoare pentru un mobilier cu schelet metalic.

pk6-pk7-furnitures-signed-studio-paulo-kobylka-brasil_dezeen_2364_col_3-468x673

 

La fel de surprinzătoare este și tapițeria aleasă, la unele produse colorată pastel, delicat, tot în contrast cu ceea ce reprezintă materialul industrial.

Pernele moi sunt special create pentru un confort sporit,  iar brațele sunt căptușite cu un material de tapițerie tubular, special gândit pentru a ”îndulci” contactul cu scheletul din metal.

 

 

pk6-pk7-furnitures-signed-studio-paulo-kobylka-brasil_dezeen_2364_ss_0 pk6-pk7-furnitures-signed-studio-paulo-kobylka-brasil_dezeen_2364_ss_1

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT