Home / Design  / Desfătarea simțurilor cu Passion for Color 2023

Desfătarea simțurilor cu Passion for Color 2023

Pentru a treia oară, REHAU inspiră producătorii de mobilă, tâmplarii, arhitecții și toți cei implicați în designul interior cu colecția Passion for color. Cea mai recentă colecție REHAU este un adevărat festin pentru simțuri: șase culori, de la aroma calda Curcuma Gold la roșu chilli înflăcărat și un ton soft de vanilie, care atrag toate simțurile și oferă libertate creativă în materie de design. La Interzum 2023, experții de la REHAU au arătat cum pot fi proiectate interioarele folosind cele șase culori Passion for color – combinate între ele pentru efect sau ca puternice culori de sine stătătoare.

 

 

„Passion for color este o colecție care spune povești”, spune Dan Drosu, Head of Division Interior Solutions Romania/ Bulgaria. „Povești care stimulează imaginația și transmit emoție. Dorim să ne inspirăm clienții să creeze proiecte extraordinare. În acest an, călătoria ne poartă în lumea mirodeniilor. Culorile noastre stimulează simțurile, și nu numai  că le puteți vedea, dar, cu puțină imaginație și cu ochii închiși, le puteți chiar mirosi și gusta.”

 

Culori inspirate de lumea mirodeniilor

 

Cum ar putea cineva care a vizitat o piață de mirodenii din Jaipur sau un souk din Marrakech să uite vreodată culorile și aromele de acolo? REHAU aduce această explozie senzorială în interiorul locuinței dumneavoastră cu Passion for color 2023. Cu culori – inspirate din lumea mirodeniilor – care vă transformă locuința într-un festin pentru simțuri. Colecția este alcătuită din șase decoruri diferite. Spectrul variază de la armoniosul Curcuma Gold până la elegantul Pepper Grey și Vanilla Cream de vară. Fiecare nuanță funcționează de una singură sau poate fi combinată cu celelalte nuanțe din colecție sau cu materiale diferite. Referințele la natură și la căldura pe care o emană culorile se potrivesc perfect în spiritul timpului prezent. „Am observat cum oamenii tânjesc după locuri de retragere în care se simt în siguranță”, adaugă Dan Drosu. „De aceea, ne concentrăm pe elemente naturale, calde și tonuri de culoare care se integrează armonios în amenajările interioare și de care nu vă veți plictisi niciodată.”

 

Cu colecția Passion for color 2023, REHAU susține motto-ul „Enabling Exceptional Design” oferindu-le clienților săi un impuls pentru idei noi de design.

 

„Interioarele sunt, de fapt, scena pe care designerul își așează proiectele – Passion for color este o primă sursă de inspirație pentru design. Cu portofoliul nostru de produse bine gândite și soluții, le oferim clienților noștri materialele și soluțiile necesare pentru a aduce în realitate proiecte cu adevărat extraordinare”, spune Dan Drosu.

 

 

Culorile colecției vor fi disponibile inițial pentru RAUVISIO Noir, care impresionează în mod deosebit prin finisajul clasic mat și suprafața moale, catifelată și plăcută la atingere. Cu protecția sa împotriva amprentelor, suprafața HPL robustă este ușor de curățat și foarte rezistentă la zgârieturi. Reflexia redusă a luminii asigură că tonurile de culoare sunt perfecte chiar și la un unghi plat.

 

Pentru designul compozit, culorile din colecția Passion for color 2023 vor îmbogăți suprafețele mate clasice RAUVISIO Brilliant în etapa următoare. Această variantă mai prietenoasă pentru buget poate fi combinată perfect cu RAUVISIO Noir: RAUVISIO Noir pentru suprafețele orizontale care sunt utilizate cel mai frecvent și RAUVISIO Brilliant clasic mat pentru suprafețele verticale. În acest fel, REHAU oferă producătorilor de mobilă și designerilor tot ceea ce au nevoie pentru a proiecta interioare unitare cu suprafețe, canturi și uși rulou care sunt perfect coordonate din punct de vedere al culorii și al materialului – toate de înaltă calitate și testate din punct de vedere tehnic.

 

Mai multe detalii despre colecția actuală Passion for color sunt disponibile, accesând:

Passion for color 2023: Desfătarea simțurilor | REHAU

 

Articole despre REHAU, AICI

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT