Home / Industria Mobilei  / Descoperiţi posibilitățile pCon.planner

Descoperiţi posibilitățile pCon.planner

 

pCon.planner este o aplicație pentru design şi amenajări interioare pentru profesioniști. Softul pCon.planner este disponibil în nu mai puțin de 14 limbi și are marele avantaj că este gratuit. Cu ajutorul programului pCon.planner puteţi crea amenajări 3D complete, care pot fi ulterior vizualizate la o calitate fotorealistă. Aplicația pCon.planner, alături de pCon.box, pCon.basket, pCon.configurator, pCon.xcad, face parte din suita de aplicatii create de compania EasternGraphics.

 

Aplicația http://pcon-planner.com/ro/ se adresează producătorilor/distribuitorilor de mobilier și din industriile conexe acesteia, designerilor, arhitecților, studenților și cadrelor didactice.

 

Dacă sunteți în căutarea unui program gratuit cu ajutorul căruia să realizați concepte de amenajări și să le prezentați clienților la nivel profesionist, puteți folosi pCon.planner fără nici o restricție, atât în regim privat cât și comercial. Astfel, orice doriţi să desenaţi, de la un obiect simplu la o amenajare complexă, cu pCon.planner aveți la dispoziție instrumentele necesare realizării proiectului.

 

 

pCon.planner suportă o multitudine de formate grafice (dwg, dxf, dwt, sat, sab, 3ds, obj, fbx, stl, dae, skp, ifc, fml, obk, pec, bmp, gif, jpg, png). De aceea, acesta poate fi folosit chiar și de cei ce au nevoie doar de o aplicație cu care să vizualizeze fișiere în diferite formate. Formatul de date implicit suportat de pCon.planner este dwg. Dacă lucrați cu fișiere dwg primite de la arhitecți și designeri sau doriți să le trimiteți acestora un proiect pe care aceștia să-l deschidă imediat, puteți folosi pCon.planner.

 

pCon.planner vă oferă acces la 3 tipuri de cataloage: un catalog cu materiale, un catalog cu obiecte 3D generice și un portal cu cataloage ce conțin produse 3D structurate pe categorii (mobilier pentru casă și birou, corpuri de iluminat, tehnică medicală, mobilier pentru laboratoare și ateliere) ale celor mai renumiți producători din lume. Dacă vă plac produsele unui furnizor și doriți să intrați în contact cu acesta, găsiți datele de contact direct în catalog.

 

http://portal.pcon-catalog.com/ro/

 

 

Cataloagele cu produse comerciale (date OFML) ale tuturor furnizorilor conectați la comunitatea pCon pot fi folosite în aplicațiile noastre precum: pCon.planner ME, pCon.planner PRO, pCon.box App, pCon.Basket, Concept Office, etc. Aici aveți o vedere de ansamblu a tuturor furnizorilor participanți pe platforma noastră.

 

https://update.easterngraphics.com/ro/provider_list

 

Pentru a obține cataloagele cu date OFML ale furnizorilor trebuie să vă înregistrați ca membru al comunității pCon. Din contul de pCon.update aveți acces la lista furnizorilor la care vă puteți abona pentru a primi permisiunea de a lucra cu datele acestora.

 

 

pCon.planner vă permite să prezentaţi amenajări de înaltă calitate clienţilor în timp ce economisiţi timp şi resurse. Aceasta facilitează prezentarea proiectelor voastre într-un mod foarte dinamic si interactiv, cu ajutorul randărilor, animaţiilor și imaginilor panoramice. Oricine poate crea randări profesioniste cu pCon.planner cu ajutorul motoarelor de randare integrate. Setările implicite pentru Yafaray și OSPRay vă ajută să creați cu un simplu click imagini de o calitate impresionantă. Nu trebuie să ne credeți pe cuvânt, vă puteți convinge singuri folosind programul.

https://www.easterngraphics.com/ro/imagini-vederi-panoramice.html

 

 

Proiectele realizate pot fi prezentate clienților foarte simplu. Selectați obiectul dorit sau întreaga amenajare și apasați butonul de partajare. Linkul creat îl puteți trimite clienților iar aceștia pot vedea proiectul direct în browser pe tabletă, telefon sau calculator.

 

Exemplu de prezentare panoramică creată cu pCon.planner:

 

Pentru un produs folosit la nivel internațional, ne-am gândit că și utilizatorii pCon.planner din România trebuie să aibă o pagină dedicată unde să afle noutăți despre produs, să-și prezinte creațiile, să schimbe opinii, să laude și să critice produsul. Vă așteptăm cu drag pe pagina de Facebook și pe blog.

 

https://www.facebook.com/pConRomania/

 

http://www.easterngraphics.com/pcon/ro/

 

Pentru orice informatii ne puteti contacta pe:

Telefon: +40 727.382.127
E-mail: info@EasternGraphics.ro  
Website: www.EasternGraphics.com

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT