Home / Industria Mobilei  / Descoperind noi orizonturi alături de Nord Arin

Descoperind noi orizonturi alături de Nord Arin

Într-o eră marcată de schimbare continuă, în care tendințele și preferințele se modifică în fiecare zi, Nord Arin rămâne un etalon al creativității și inovației în industria mobilei. Având o experiență de peste un secol și o viziune curajoasă, Nord Arin se lansează în explorarea noilor oportunități din sectorul HoReCa, într-o perioadă de creștere accelerată pentru acest domeniu.

 

Fiecare piesă de mobilier prelucrată cu grijă de echipa Nord Arin poartă în sine o poveste. De la începuturile sale modeste, ca un mic atelier de tâmplărie situat în Munții Carpați, Nord Arin a avut o evoluție remarcabilă, devenind o fabrică modernă și un lider în producția de mobilă premium. Astfel, datorită succesului său, a reușit să insufle eleganță și durabilitate în casele și spațiile din întreaga lume, prin intermediul pieselor sale ce se evidențiază printr-un design contemporan.

 

Crama Lotca by ARCA

Crama Lotca by ARCA

Cherhanaua Lotca by ARCA

 

Având experiență în domeniul HoReCa și dorind să ne concentrăm mai intens asupra acestuia, investim în ambele sectoare, rezidențial și HoReCa. Proiecțiile arată că industria HoReCa va înregistra performanțe semnificative la nivel global în acest an, în contrast cu o ușoară descreștere a pieței rezidențiale din Europa și SUA. Având încredere într-o creștere continuă în sectorul ospitalității, suntem hotărâți să ne extindem prezența și să aducem contribuția noastră la acest trend pozitiv în anii ce urmează”, subliniază Viorel Crețu, CEO Nord Arin.

 

Cherhanaua Lotca by ARCA

 

Cu peste 95% din producția sa dedicată piețelor externe, Nord Arin și-a construit o expertiză notabilă în satisfacerea cerințelor variate ale clienților pretențioși din piețe internaționale foarte competitive. „Decizia de a exporta s-a dovedit a fi una înțeleaptă pentru noi. Experiența piețelor externe ne-a învățat multe – despre marketing, design, materiale, comunicare și relaționare. Ne-am adaptat și perfecționat în consecință, iar acum privim în continuare cu încredere către piețele globale”, explică CEO-ul companiei.

 

ARCA Resort

 

Într-un peisaj dominat de schimbări și tendințe fluctuante, se poate observa că în segmentul premium influențele sunt mai puțin consistente. În contrast, piața mainstream resimte cu mai mare intensitate schimbările economice în contextul declinului din sectorul imobiliar. Cu toate acestea, consumatorii cu gusturi rafinate și pretenții ridicate continuă să investească în produse de calitate superioară. Așa cum menționează Viorel Crețu, acești cumpărători continuă să aleagă produse premium, reafirmând că eleganța, calitatea și durabilitatea rămân fundamentale într-o piață aflată mereu în schimbare.

 

ARCA Resort

 

Ceea ce diferențiază Nord Arin este faptul că deține departamente interne de Design și Cercetare și Dezvoltare (R&D), fapt ce îi conferă capacitatea de a se adapta și de a îndeplini cerințele distincte ale fiecărui client. Astfel, colaborarea cu Nord Arin aduce avantaje prin furnizarea de mobilier personalizat de înaltă calitate, flexibilitate sporită în crearea de soluții personalizate, o reputație solidă în industrie, colaborări extinse la nivel global (SUA, Europa, UAE) și abilitatea de a se alinia celor mai exigente așteptări ale clienților, inclusiv furnizarea de mobilier pentru spații HoReCa de 4 și 5 stele.

 

Vezi oferta de produse pe paginile de socializare facebook.com/nordarin.ro și

instagram.com/nordarin_furniture sau pe site nordarin.com

 

Articole despre NORD ARIN, AICI

 

 

 

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT