Home / Design  / DELTA STUDIO, lider național în amenajările interioare rezidențiale premium

DELTA STUDIO, lider național în amenajările interioare rezidențiale premium

DELTA STUDIO oferă soluții complete pentru amenajarea spațiului. Face proiectare cu echipe de arhitecți premiați, are un portofoliu de branduri exclusiviste, iar execuția este realizată la cele mai înalte standarde. Cu peste 25 de ani de experiență, echipa Delta Studio a demonstrat că designul de interior bine făcut aduce valoare spațiilor în care trăim. „Prin confort, bună dispoziție, imagine-statut, designul interior îmbunătățește calitatea vieții, crește competitivitatea mediului de afaceri și în ultimă instanță îi face pe oameni mai fericiți.”

 

Dragoș Bonea, director general Delta Studio: „Pentru noi, 2022 a fost un an cu rezultate bune. Estimăm că vom încheia cu o creștere de aproximativ 20% a cifrei de afaceri, poziția de brand aspirațional și lider în segmentul amenajărilor interioare contribuind la acest rezultat de care suntem mulțumiți.

 

În același timp, însă, putem spune că 2022 a fost un an care a adus multe semne de întrebare, care ne-a forțat să aplicăm cele mai rapide tactici de adaptare rapidă și flexibilitate, să rezolvăm probleme pe care nu aveam cum să le fi prevăzut acum un an, când planificam 2022.

 

Am fost nevoiți, de exemplu, să reevaluăm portofoliul de furnizori în funcție de evoluția costurilor de producție din fiecare țară sau de sancțiunile la care au fost supuse importurile din Federația Rusă. Am fost în postura de a renegocia contractele cu clienții noștri. Per ansamblu, însă, consider că ne-am descurcat bine. Credem că situația economică a acestui an, în domeniul nostru de activitate, a fost marcată de inflația ridicată și mai apoi de majorările dobânzilor făcute cu scop de a tempera inflația, factori ce s-au concretizat cu reducerea semnificativă a cererii atât pentru achiziția de locuințe noi, cât și pentru renovarea celor existente în segmentul economic.

 

 

În 2023 ne propunem să continuăm în aceeași direcție, întrucât rezultatele de până acum au demonstrat deja că Delta Studio a reușit să dezvolte și să implementeze strategii de business câștigătoare, indiferent de condițiile impuse de piață și alți factori externi.

 

Estimăm o scădere de piață în sectorul real estate și considerăm că avem oportunitatea să demonstrăm că designul de interior aduce cu adevărat valoare spațiilor, făcând diferența între proiectele rezidențiale de succes, care se vor vinde, și cele care vor rămâne în așteptare. Susținem acest “pariu” investind alături de dezvoltatorii imobiliari parteneri în cadrul programului pe care l-am numit “Delta Studio Inside”, un parteneriat bazat pe cobranding, care a bifat deja proiecte de succes în capitală și nu numai, consolidând poziția Delta Studio în segmentul real estate.”

 

 

 

Detalii pe deltastudio.ro

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT