Home / Industria Mobilei  / Decoruri la modă, canturi cu aspect de material textil

Decoruri la modă, canturi cu aspect de material textil

Eleganță confortabilă – chiar și pe suprafațe înguste

Suprafețele cu aspect de material texturat sau cele care arată ca un material textil sunt în trend. Ele sunt prezente pentru „noul confort“ în universurile noastre de locuit. Meșteșugarii care doresc să execute mobilier cu aspect la modă, găsesc la Ostermann numeroase canturi ABS cu decoruri cu aspect de material textil.

 

La modă sunt materiale ca bumbac sau in, pentru siguranță de stil și eleganță clasică. În cazul amenajărilor de spații ele radiază liniște și confort, mai ales atunci când sunt utilizate in culorile calde, discrete și care se pot combina bine. Ceea ce este valabil pentru material, este potrivit desigur și pentru mobilier. Suprafețe decorative cu aspect de material textil transformă un mobilier funcțional, precum mese sau dulapuri, în piese favorite cu aspect confortabil.

 

KH_Textildekore_202106_press Canturi cu noile decoruri cu aspect de material textil fac ca piese de mobilierul funcțional să fie nu numai piese de design la modă – ele permit ca acestea să arate și deosebit de confortabil.

 

6 exemple de trendsetter

Pentru producția mobilierului modern cu aspect la modă, Ostermann are în sortiment numeroase canturi de mobilier cu decoruri cu aspect de material textil. Reprezentante ale diversității sunt următoarele 6 canturi ABS. Toate dispun de un aspect optic atractiv de material textil sau de in, în culori discrete, care se pot combina bine. Varianta gri deschis Twist gri platină și versiunea maro-gri Textus Poivre se livrează cu o suprafață netedă cu aspect mat. Cantul maro cu imprimeu cu aspect de material textil Guerilla sau cantul gri-bej cu imprimeu cu aspect de material textil Greige impresionează în plus prin suprafață lor imprimată longitudinal și transversal în mod discret. Banda de cant maro deschis cu aspect de material textil bej și banda de cant gri șoarece cu aspect de in antracit sunt disponibile cu suprafațe miniperlate. În acest caz, suprafețele se potrivesc perfect la placa aglomerată respectivă. Toate informațiile importante privind canturile menționate se găsesc utilizând termenul de căutare „#Highlights07“ pe pagina web Ostermann www.ostermann.eu.

 

Aspect optic de material textil – senzație tactilă de material textil

În afara exemplarelor menționate aici, tâmplarii găsesc la Ostermann numeroase alte canturi cu aspect optic de material textil. Multe dintre ele dispun de un imprimeu cu aspect de material textil deosebit de apropiat de realitate. Aici, aspectul optic al cantului este întărit de simțul tactil corespunzător al suprafeței. Decorul poate fi „înțeles“ în adevăratul sens al cuvântului. Se creează un design mobilier cu aspect optic de confortabilitate.

 

 

Varietate de canturi de la Ostermann

Ostermann livrează nu numai canturile la modă ABS cu aspect de material textil. În cel mai mare sortiment de canturi din Europa se găsesc canturi ABS cu decoruri cu aspect de lemn, piatră și decoruri fantezie, precum și în multe culori uni diferite. Și, pentru că multe întreprinderi au nevoie de multe ori de cantități și dimensiuni personalizate, acestea se livrează deja în cantități foarte mici începând de la 1 metru, și în numeroase lățimi și grosimi standard. La cerere, Ostermann debitează un cant lat de 100 mm și în alte lățimi.

 

Avantajele Ostermann:

 • Canturi cu orice lungimi începând cu 1 metru
 • Canturi cu orice lățimi până la 100 mm
 • Canturi cu orice grosimi
 • Canturi din ABS, melamină, acril, aluminiu sau lemn veritabil
 • Canturi Airtec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi pentru aplicare cu laser gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi Infratec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Airtec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Laser gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Infratec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • La cerere, canturi acoperite cu adeziv cu topire la cald
 • Cea mai mare rețea de plăci din Europa, cu peste 150.000 de corespondențe
 • Cel mai mare sortiment de canturi din Europa
 • Toate articolele din depozit comandate până la orele 16:00 sunt expediate în aceeași zi.

 

Despre Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH este un furnizor en gros de produse de tâmplărie, în extindere, orientat spre client, cu numeroși ani de experiență. Cu peste 450 de angajați și expediere a până la 6.000 de articole pe zi, Ostermann este lider european în vânzarea canturilor. Pe lângă noua filială deschisă în Romania și a sediului central din Bocholt, Ostermann deține sucursale și în Olanda, Belgia, Franța, Anglia, Italia, Elvetia si Cehia. Clienții din Austria, Danemarca, Suedia, Polonia și Slovacia sunt deserviți de reprezentanții de vânzări locali.

 

Despre Ostermann Romania S.R.L

Filiala Ostermann SRL a fost inființată in Ianuarie 2020. Din Timișoara, tâmplarii din toată România pot achiziționa, cu încredere, canturi de mobilier și accesorii alese. Directorul sucursalei Daniel Bolog și echipa sa oferă consultanță de specialitate și serviciul dovedit Ostermann, în tot ceea ce privește canturile.

 

Persoană de contact:

Daniel Bolog

Director General Romania

E-mail  d.bolog@ostermann.eu

T          +40 256 702 535

M         +40 742 022 300

 

Citește și: Canturi ABS noi cu decoruri cu aspect de marmură, la modă

 

Review overview

POST A COMMENT