Home / Promo  / Decoruri din lemn cu structură mată de la Ostermann

Decoruri din lemn cu structură mată de la Ostermann

Canturi pentru PerfectSense Feelwood

Mobilierul din lemn vă aduce pădurea în casă și este baza pentru amenajări cu aspect natural. Suprafețele mate îi conferă o notă modernă. Ostermann a combinat cele două și oferă acum 4 canturi ABS cu decoruri din lemn puternic structurate, dar cu un finisaj mat. Acestea se potrivesc perfect cu decorurile PerfectSense Feelwood de la Egger.

Lemn – suprafețe mate – sustenabilitate: Această triadă descrie probabil cel mai bine ceea ce ne dorim în prezent pentru spațiile noastre interioare. Plăcile PerfectSense Feelwood de la Egger combină avantajele suprafețelor vopsite mate cu tendința spre lemnul natural. Acum, specialistul în canturi Ostermann oferă prelucrătorului 4 canturi ABS care se potrivesc perfect. Toate au în comun aspectul optic uleiat mat și senzația tactilă de nervuri. Totodată, acestea aduc avantajele de prelucrare și de durabilitate ale canturilor ABS. Noile canturi sunt disponibile în dimensiunile standard 23, 33, 43 și 100 x 1 mm, începând de la o lungime de 1 metru. Toate informațiile se găsesc și pe www.ostermann.eu la termenul de căutare „#Highlights09“.

 

Stejar versatil: Decorurile din lemn cu structură puternică sunt îndrăgite deoarece corespund dorinței de a fi mai aproape de natură. Dacă structura chiar se poate simți în mod real, atunci iluzia este perfectă. În special stejarul versatil, cândva înlăturat ca versiune „rustică” învechită, a recucerit spațiile de locuit. De la decoruri scandinave deschise la culoare și modele vintage puternic structurate și până la degradeuri elegante de culoare închisă, există ceva pentru toată lumea. Experții Ostermann prezintă în continuare noile lor canturi ABS cu decoruri de stejar. Acestea sunt perfect potrivite pentru plăcile cu același nume PerfectSense Feelwood de la Egger.

 

De la culori deschise până la modele îndrăznețe: stejar Cuneo albit și stejar Riffian afumat

 

Cantul ABS din stejar Cuneo albit este cel mai deschis la culoare dintre cele patru canturi noi. Se potrivește perfect cu decorul plăcii din scânduri din seria Egger Feelwood și se poate combina cu suprafețe mate și cu nuanțe moderne de verde, albastru sau gri. Cantul ABS din stejar Riffian afumat oferă mai multă căldură. Cu crăpături de vânt și cu nuanța variată de maro care tinde spre verde, decorul este deosebit de potrivit pentru amenajări vintage ușor îndrăznețe. În ceea ce privește culoarea, au un efect suplimentar, de exemplu, tonuri delicate de roz sau bej.

 

De la distinctiv la nobil: stejar Halifax maro și stejar Garonne maro închis

 

Stejarul Halifax maro se caracterizează printr-o structură naturală impresionantă și contraste puternice între zone mai deschise și mai închise la culoare. Decorul plin de viață se pune bine în valoare în concepte contemporane de magazine, ca de exemplu, în restaurante la modă. În plus, acesta funcționează cel mai bine ca element decorativ pe piese de mobilier individuale și pe cele cu suprafețe mate, cu o singură culoare. Acestea din urmă – combinațiile cu tonuri simple cu o singură culoare și suprafețe mate – sunt valabile și pentru cantul ABS din stejar Garonne maro închis. La acesta, datorită culorii sale de bază și mai închise, textura iese ceva mai puțin în evidență: Cantul are un aspect elegant și este potrivit și pentru suprafețe mai mari.

 

Avantajele Ostermann:

 • Canturi cu orice lungimi începând cu 1 metru
 • Canturi cu orice lățimi până la 100 mm
 • Canturi cu orice grosimi
 • Canturi din ABS, melamină, acril, aluminiu sau lemn veritabil
 • Canturi Airtec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi pentru aplicare cu laser gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi Infratec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Airtec gata de livrare în doar 4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Laser gata de livrare în doar 4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Infratec gata de livrare în doar 4 zile lucrătoare
 • La cerere, canturi acoperite cu adeziv cu topire la cald
 • Cea mai mare rețea de plăci din Europa, cu peste 150.000 de corespondențe
 • Cel mai mare sortiment de canturi din Europa
 • Toate articolele din depozit comandate până la orele 16:00 sunt expediate în aceeași zi.

 

Despre Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH este un furnizor en gros de produse de tâmplărie, în extindere, orientat spre client, cu numeroși ani de experiență. Cu peste 475 de angajați și expediere a până la 6.000 de articole pe zi, Ostermann este lider european în vânzarea canturilor. Pe lângă noua filială deschisă în Romania și a sediului central din Bocholt, Ostermann deține sucursale și în Olanda, Belgia, Franța, Anglia, Italia, Elvetia si Cehia. Clienții din Austria, Danemarca, Suedia, Polonia și Slovacia sunt deserviți de reprezentanții de vânzări locali.

 

Despre Ostermann Romania S.R.L

Filiala Ostermann SRL a fost inființată in Ianuarie 2020. Din Timișoara, tâmplarii din toată România pot achiziționa, cu încredere, canturi de mobilier și accesorii alese. Directorul sucursalei Mirela Bold și echipa sa oferă consultanță de specialitate și serviciul dovedit Ostermann, în tot ceea ce privește canturile.

 

Persoană de contact:

Mirela Bold

Director General Romania

E-mail m.bold@ostermann.eu

T +40 256 702 535

M +40 742 022 300

 

Articole despre Ostermann Romania AICI

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT