Home / Industria Mobilei  / Decoruri de colecție pentru amenajări inteligente

Decoruri de colecție pentru amenajări inteligente

Dinamica sectorului imobiliar și căutarea constantă de noi tehnici de sustenabilitate și mecanisme de autosuficiență ale clădirilor sunt marea provocare a constructorilor și furnizorilor de materiale de astăzi. Mai mult, fenomenul globalizării aduce cu sine oportunități și avantaje certe pentru industrie și relațiile comerciale, dinamizând peisajul românesc mult încercat de provocări diverse.

 

 

 

În ultimii 20 de ani de prezență în România, la Kronospan ne-am propus să producem cele mai bune plăci pe bază de lemn, promovând în același timp nucleul nostru profund mixt și internațional – astăzi, sărbătorim diversitatea și know-how-ul mondial prin produse care accentuează trăsături locale puternice și individualități remarcabile.

 

Noua colecție Kronodesign este rezultatul investițiilor noastre în design din ultimii 5 ani și al apropierii reprezentanților noștri de arhitecți, designeri, producători de mobilă și oamenii creativi din toată lumea. Aceasta a adus un caracter de unicitate și prospețime colecției Trends 2020/2021, lansată la începutul anului și deja bine primită pe multe piețe externe.

 

 

Colecția Trends 2020/2021 aduce 34 de decoruri noi. Dintre acestea, 18 sunt de pal melaminat, 12 de blat și 4 de Slim Line. Decorurile de stejar rămân în tendințe, fiind propuse mai multe modele, în diferite culori, pentru un decor clasic/tradițional, adus însă în actualitate prin noile finisaje și caracteristici.

 

Cu peste 40 de fabrici de pe tot globul și o rețea de distribuție la nivel mondial, am evoluat având încredere în partenerii care încurajează dialogul deschis și ne ajută să echilibrăm o piață care necesită îmbunătățiri constante și perseverență. Această elasticitate a sectorului vine, însă, la pachet cu rigoarea standardelor de producție, pe care companiile cu distribuție mondială, cum este Kronospan, trebuie să le respecte fără excepție.

 

 

Încrederea rămâne primul punct al acestui schimb continuu între noi și partenerii noștri. Acesta este motivul pentru care astăzi, cu peste 800 de angajați din România și 1 din 5 case din lume care folosesc produsele noastre, dorim să consolidăm legătura naturală cu comunitățile noastre, prin cooperarea cu toți oamenii implicați, pentru a spune, în timp, o poveste demnă de amintit.

 

De aceea, așa cum o arată și numele, colecția Trends 20/21 City Vibes este inspirată din ritmul vieții urbane al unor mari orașe europene – Barcelona, Milano, Moscova și Varșovia. Fiecare dintre aceste orașe are propria istorie și tradiție, dar toate au în comun o dezvoltare arhitecturală și de design interior extrem de dinamică și inovativă.

 

Căutând constant noi soluții care să devină exemple de bună practică în domeniul construcțiilor și amenajărilor din lemn, astăzi ne propunem să privim cu încredere și responsabilitate către viitor, atenți la ritmul de evoluție al orașelor care ne inspiră.

 

Întreaga colecție Kronodesign Trends 20/21 poate fi accesată AICI

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT