Home / Decoratiuni  / Decoruri cu aspect de lemn de nuc, pentru o eleganță de înaltă calitate, de la Ostermann

Decoruri cu aspect de lemn de nuc, pentru o eleganță de înaltă calitate, de la Ostermann

Ostermann: gamă largă. Multe servicii.

În bucătărie, sufragerie, birou, amenajare de imobile și de magazine… astăzi se poate vedea din nou lemnul de nuc, aproape peste tot. Cel care produce mobilă sau execută amenajări în designul modern din lemn prețios și apreciază existența unei game largi atunci când selectează materialul pentru canturi, nu poate evita diversitatea gamei de canturi Ostermann.

 

 

Textura de la lemnul de nuc, care curge ușor, era o componentă importantă a designului interior de lux deja în anii 1950 și 60. Astăzi, materialul cunoaște o nouă apreciere. Nu e de mirare, deoarece materialul transmite nu numai căldură și confort, ci și o notă de lux. Aceasta din urmă este favorizată de disponibilitatea limitată a lemnului de nuc european. Utilizarea de plăci cu decoruri cu aspect de lemn sau de plăci furniruite pentru producția de mobilă sunt alternative mai accesibile și, în același timp, mai economisitoare de resurse. Pentru acestea se găsesc la Ostermann canturi de mobilier adecvate, din diferite materiale, precum ABS sau lemn veritabil de înaltă calitate. Tâmplarii văd întreaga diversitate de opțiuni de design pentru cant la termenul de căutare „#Highlights11”, pe pagina web Ostermann www.ostermann.eu

 

ABS: dificultatea alegerii

În domeniul canturilor ABS, gama de produse este deosebit de mare: uneori puțin mai deschise la culoare, alteori puțin mai închise la culoare, uneori mai puțin texturate și alteori mai mult texturate… la Ostermann stau la dispoziția tâmplarilor peste 40 de canturi diferite, în ceea ce privește doar canturile cu dimensiunile 23 x 2 mm. Pe lângă canturile ABS de 2 mm, există însă și alte variante, cu grosimile de 1 mm, precum și de 0,4 mm. Toate canturile sunt livrate cu lățimile standard de 23, 33, 43 și 100 mm și, la cerere, cu lățimi personalizate, precum și cu acoperire cu adeziv cu topire la cald sau cu strat funcțional pentru tehnologii pentru rosturi de îmbinare zero.

 

 

Lemn veritabil: la toate ne-am gândit

Tâmplarii care doresc să ofere unei plăci de mobilier cu furnir din lemn de nuc o închidere de înaltă calitate pe margine, găsesc la Ostermann canturi din furnir din lemn de nuc american sau francez în diferite lățimi și grosimi. Se obține un aspect optic de înaltă calitate dacă se utilizează un cant cu aspect de lemn secționat transversal din furnir din lemn de nuc pentru părțile frontale ale plăcii. O soluție robustă o constituie cantul din lemn masiv cu grosimea de 5 mm, din lemn de nuc american. Acesta se expediază ca produs standard, cu o lungime de 3000 mm. Gama se completează printr-un cant din furnir în secțiune transversală.

 

 

Melamină

În plus, la Ostermann se găsesc canturi din melamină în diferite culori și cu cele mai diferite texturi. Decorurile sunt disponibile în numeroase lățimi (23, 33 și 43 mm) cu grosimea de 0,3 mm, precum și cu diferite suprafețe.

 

Sfat Ostermann: mânere încastrate adecvate

Cel care este în căutarea unei soluții adecvate de mâner într-un look nobil de lemn de nuc, ar trebui să se uite la cele două mânere-baghetă din lemn masiv Limbo 1 și Limbo 2. Alternativ, există mânerele încastrate din aluminiu Polka Deco și Pogo Deco cu un strat din furnir veritabil.

 

Ostermann: servicii, diversitate și promptitudine

  • Cea mai mare gamă de canturi disponibile imediat din Europa
  • Canturi cu orice lungimi începând cu 1 metru
  • Canturi în orice lățime de până la 100 mm
  • Canturi cu diverse grosimi
  • Canturi din ABS, melamină, acril, aluminiu sau lemn veritabil
  • Toate canturile sunt disponibile și pentru tehnologii pentru rosturi de îmbinare zero
  • La cerere, canturi acoperite cu adeziv cu topire la cald
  • Consiliere personală și magazin online
  • Toate articolele din depozit comandate până la orele 16:00 sunt expediate în aceeași zi

 

Despre Ostermann

Cu aproximativ 500 de angajați, Rudolf Ostermann GmbH este un partener de încredere pentru toți clienții din sectorul meșteșugăresc de prelucrare a lemnului. După ce s-a dezvoltat ca specialist pentru canturi de mobilă, compania aprovizionează în prezent multe mii de întreprinderi pentru producția de mobilă din toată Europa cu o gamă largă de produse, care crește continuu. Pe lângă canturi, dintre aceste produse fac parte și profilurile tehnice și articolele necesare în tâmplărie.

 

Despre Ostermann Romania S.R.L

Filiala Ostermann SRL a fost inființată in Ianuarie 2020. Din Timișoara, tâmplarii din toată România pot achiziționa, cu încredere, canturi de mobilier și accesorii alese. Directoarea filialei, Mirela Bold, și echipa sa oferă cea mai bună consiliere și serviciu Ostermann garantat pentru canturi.

 

Persoană de contact:

Mirela Bold

Director General Romania

E-mail m.bold@ostermann.eu

T +40 256 702 535

M +40 742 022 300

 

Articole despre Ostermann Romania AICI

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT