Home / Industria Mobilei  / DECOR PENTRU COPII așteaptă noi colaboratori

DECOR PENTRU COPII așteaptă noi colaboratori

DecorPentruCopii.ro, cel mai mare magazin online cu produse fabricate în România, dedicat exclusiv copiilor

 

 

Este vorba despre un proiect care a prins viață din dorința de a aduce împreună părinți, cadre didactice pasionate de educația în stil Montessori, designeri și specialiști în amenajări interioare pentru copii. A început în martie 2018. În acest moment peste 20 producători sunt parte din comunitatea DecorPentruCopii.ro. Magazinul online are în spate o echipă puternică de oameni pasionați de design și de marketing online. Este creat special pentru a susține producătorii locali talentați, care nu au timp, cunoștințe sau resurse pentru a-și putea vinde produsele online. Echipa DecorPentruCopii.ro se ocupă de tot ceea ce înseamnă marketing, vânzări, relații cu clienți, logistică și post-vânzare. Producătorul face ce știe mai bine, realizează piesele, iar echipa magazinului se ocupă de restul. Specialiștii platformei oferă consultanță pe partea de design, dar și în privința standardelor europene la care trebuie prelucrate produsele, pentru siguranța copiilor.

După 3 ani de existență, magazinul are acum o gamă diversificată de +500 produse și articole pentru bebeluși și copii: pătuțuri tip căsuțe, scaune, biblioteci, dulapuri, mobilier specific din aria montessori, corturi teepee, saltele, textile, babynesturi, fotolii, spații depozitare, mobilier pentru joacă, balansoare, decorațiuni, articole pentru îngrijirea bebelușilor, jucării, jocuri senzoriale și materiale educaționale. Toate produsele sunt comercializate la prețuri de producător, fără adaos comercial. Intenția echipei DecorPentruCopii.ro este să sprijine consumatorul, pentru a avea un acces cât mai facil la mai multe produse de care are nevoie pentru amenajarea camerei copilului sau a unui spațiu de activități ori de joacă pentru cei mici.

 

 

Deviza DecorPentruCopii.ro: cumperi mai ieftin, contribui la dezvoltarea țării și ai garanția că tot ceea ce primești pentru copilul tău se ridică la cele mai înalte standarde de calitate.

 

Magazinul nu comercializează produse alimentare sau produse de îmbrăcăminte și încălțăminte ori produse care nu sunt conforme cu standardele europene în vigoare, aplicabile produselor pentru copii.

 

Sunt foarte strictă și atentă în ceea ce privește produsele listate pe site. Sunt deschisă la colaborarea cu orice producător care îndeplinește cele 3 condiții: să fie producător român, adică să aibă cod CAEN de produs, să ofere spre vânzare produsele la preț recomandat fără să ne vedem obligați să adăugăm extra comision, să fie dispus la o colaborare tip dropshipping. De menționat că nu este necesar un stoc de produse, acceptăm un termen de execuție de până la 7 zile lucrătoare”, spune Alina Ledon, managerul și fondatorul al acestui proiect.

 

Managementul DecorPentruCopii.ro are planuri mari pentru anul în curs

 

Sperăm să realizăm ceea ce am amânat, respectiv participarea la mai multe târguri naționale și internaționale și deschiderea primul showroom cu produse DecorPentruCopii.ro în Capitală. În plus, vrem să ofertăm mai mult pe contracte B2B cu instituții private și de stat. Și ne propunem să ne extindem pe plan internațional. Dorim ca mai mulți producători, în special cei din categoria mic mobilier, să creadă în proiectul nostru și să se alăture comunității DecorPentruCopii.ro,” declară Alina Ledon, managerul și fondatorul acestui proiect.

 

Detalii @ decorpentrucopii.ro

 

 

 

 

 

Review overview

POST A COMMENT