Home / Design  / Debutanți și consacrați la Târgul de Mobilă de la Stockholm

Debutanți și consacrați la Târgul de Mobilă de la Stockholm

Târgul de Mobilă de la Stockholm (6-10 februarie), o fertilă platformă de lansare pentru brandurile nordice, își lărgește sfera de influență cu fiecare nou show. Din ce în ce mai multe mărci internaționale de prestigiu își dezvăluie aici piesele noi pe care altfel le-ar prezenta în premieră abia la Milano.

 

Marca portugheză De La Espada și-a lansat întreaga colecție 2018 într-un apartament elegant din Stockholm, însoțită de un spectacol de teatru. Marca japoneză Ariake a avut primele sale spectacole în afara Asiei tot la târgul de mobilier de la Stockholm. Până și renumitele cocktailurile Bar Basso au ajuns la Stockholm.

 

Note Design Studio

 

Compania suedeză și-a unit forțele cu compania de podele Tarkett într-un stand comun. Folosind structură, culoare și formă, „The Lookout” a prezentat colecția de articole pentru casă printr-o instalație interactivă pe două niveluri care a antrenat vizitatorii prin arhitectura tridimensională.

 

 

Ariake

 

La Stockholm  a fost prima prezentare a lui Ariaki în afara Asiei, după lansarea de anul trecut. Pentru târgul de la Stockholm, marca japoneză a colaborat cu brandul My Residence și marca de iluminat Wastberg la realizarea  unei instalații unice care spune povestea modului în care designerii internaționali, Steffan Holm și Anderssen & Voll,  ca să numim doar câțiva dintre ei, cu doi producători japonezi, Legnatec and Hirata Chair au lucrat împreună. Ultima lansare a studioului a fost o colecție de mobilier realizată de Norm Architects, care combină dulapuri daneze cu construcții din bambus și covorașe tatami.

 

 

Northern 

 

Nouă marca Northern a atras aprecierile designerilor Vera & Kyte, Färg & Blanche și Rudi Wulff pentru colecția de debut, care este compusă din 24 de piese. Brandul este copilul de suflet al renumitului designer norvegian Ove Rogne. Acesta împreună cu directorii de creație Morten Skjærpe Knarrum și Jonas Norheim au luat în considerație estetica norvegiană, dar cu recurs internațional.

 

 

Nuura

 

Designul celor 4 delicate piese ale noului brand de iluminat al companiei daneze Nuura prezentate la târg este inspirat de natura nordică. Designerul Sofie Refer, împreună cu co-fondatorii Nadia Lassen și Peter Østerberg au fost cei care au realizat piesele colecției care constă din pandantive în formă de stropi de ploaie, candelabre și lămpi moderne de masă.

 

 

De La Espada

 

De La Espada a lansat la Stockholm noile creații ale unei întregi liste de talente: Luca Nichetto, Neri & Hu, Matthew Hilton și Jason Miller. Marca portugheză s-a prezentat la târg cu o lansare teatrală, printr-un eveniment media mixt, localizat într-o casă celebra, deținută odată de fostul manager ABBA, Stig Anderson, casă în care noul mobilier al colecției a apărut în diferite apartamente și camere.

 

 

Sursa: wallpaper.com

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT