Home / Industria Mobilei  / De la buștean la produs finit, soluții complete prezentate la bife-sim 2017 în standul firmei SORIN MIHAI SRL

De la buștean la produs finit, soluții complete prezentate la bife-sim 2017 în standul firmei SORIN MIHAI SRL

Vizitatorii târgului se pot informa în standul firmei despre gatere, ferăstraie panglică, ferăstraie de tivit și retezat de la firma Esterer WD GmbH – Germania, camere de uscare produse de firma Termolegno – Italia, prese pentru calupuri, grinzi, uși, ferestre de la S+S Maschinenbau GmbH – Germania, utilaje de prelucrat și îmbinat furnire, marca Fisher+Rückle – Elveția, precum și despre toate utilajele produse de grupul de firme WEINIG. La târg sunt expuse utilaje reprezentative pentru producția de semifabricate din lemn masiv: un ferăstrău circular de spintecat multiplu de la Raimann, un ferăstrău circular de retezat și eliminat defecte cu optimizarea tăierii, marca Weinig Dimter și o mașină de rindeluit și profilat pe 4 fețe produsă de firma Weinig. Pentru realizarea de produse finite din lemn masiv, SORIN MIHAI S.R.L. oferă și alte categorii de utilaje, marca Weinig, precum instalații de îmbinat în dinți, prese pentru panouri din lemn masiv, centre de prelucrare pentru producția de uși și ferestre, scanere, mașini de profilat și ascuțit scule etc.

 

panglica EWD

 

Datorită preocupărilor și eforturilor continue pe care producătorii le fac în direcția perfecționării și dezvoltării utilajelor, acestea sunt dotate de la an la an cu elemente inovatoare menite să crească performanța, capacitatea și calitatea lor.

 

R 980

VarioRip 310 capota inchisa Termolegno

 

 

Nu în ultimul rând societatea SORIN MIHAI oferă și o gamă largă de adezivi pentru industria lemnului de la firma Jowat – Germania, soluții de curățare și separare – Riepe – Germania, instalații de aplicat adezivi – Oest – Germania, sisteme de presare manuală – Piher – Spania, aplicatoare de adeziv – Pizzi – Italia.

 

Jowat

 

Ne găsiți în standurile A 04, A 05, Pavilion A

www.sorinmihai.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT