Home / Industria Mobilei  / Danibrum România – Toate serviciile într-un singur loc

Danibrum România – Toate serviciile într-un singur loc

Mihai Vatavu, director general DANIBRUM: “ În ultima perioadă am experimentat o creștere considerabilă a interesului clienților pentru echipamentele și serviciile noastre prezente în mediile online. Contactul fizic fiind, pentru o vreme, îngrădit am decis ca multe din operațiunile noastre să se desfășoare și online. Fie că vorbim de consultanță tehnico-financiară, prezentări video de produse sau chiar servicii de service livrate telefonic ori prin aplicații video chiar din locația noastră din Comănești. Am reușit să implementăm mecanisme care ne-au ajutat să livrăm toate cele de mai sus, cu succes, în unele cazuri timpul de răspuns fiind considerabil îmbunătățit.

 

 

Suntem conștienți de faptul că starea de urgență a creat un fel de culoar de oportunitate pentru afacerile care au ales să se adapteze practicii online-ului. Credem ca e o practică ce va rămâne și se va dezvolta accelerat în următorii ani.

 

Gândindu-ne cum am putea ajuta sectorul producătorilor de mobilier în aceste momente deosebite am dezvoltat, alături de colegii mei, două pachete de servicii de promovare online, care au rolul lansării unui brand în online sau dezvoltării unuia ce este deja prezent acolo. Chiar dacă industria pare una rigidă din punct de vedere al interacțiunii online, trebuie să ne aducem aminte de faptul că peste 53% din populația globului are unul sau mai multe conturi pe rețelele sociale importante. În acest fel chiar și cel mai mic atelier de producție poate ajunge cunoscut de la nivel local, la nivel național sau de ce nu, internațional.

 

 

Printre serviciile incluse în cele două pachete regăsim producție video, realizare interviuri, administrare conturi de social media, creare conținut adaptat industriei plus alte beneficii. Valoarea acestor servicii este cuprinsă între 1000 -1500 euro, un cost mediu raportat la piața serviciilor de marketing.

 

Acestea sunt cuprinse în oferta Black Season, valabilă până la sfârșitul anului. Oferta poate fi accesată gratuit de clienții care achiziționează echipamente în valoare de peste 10.000 euro.

 

Trendul antreprenorilor curajoși, care aleg să utilizeze mixul dintre online și offline este în creștere continuă, viitorul acestei practici având o predictibilitate din ce în ce mai ridicată.

 

Deoarece satisfacția clientului și bunul mers al afacerii lui reprezintă pentru Danibrum două obiective de căpătâi, lucrăm zi de zi cu dorința de a da formă viitorului alături de antreprenorul român.”

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT