Home / Interviuri  / Danibrum România, stabilitate și experiență

Danibrum România, stabilitate și experiență

„Datoria noastră ca furnizor de echipamente nu se rezumă doar la comercializarea acestora, ci este nevoie să punem umărul la restabilirea echilibrului în această industrie vitală pentru economia națională, prin propunerea de proiecte și politici de preț care să stimuleze dezvoltarea tuturor producătorilor.” (Mihai Vatavu, director general DANIBRUM)

 

Danibrum România, marcă a Tehnoholz Group, oferă stabilitate și experiență în domeniul utilajelor pentru prelucrare lemn masiv, PAL, MDF și alte derivate.

 

„Cei 24 de ani de activitate ne-au învățat că, pentru orice situație mai mult sau mai puțin solicitantă, există o soluție. Lucrând îndeaproape cu atelierele și fabricile de producție, am dezvoltat un portofoliu de echipamente complet optimizat pentru piața românească. Alături de echipa experimentată de service și de partenerii cu experiență vastă venim în întâmpinarea tuturor cererilor ce pot apărea. Puține sunt situațiile în care nu avem un răspuns imediat.”

 

Gamele de produse comercializate

 

Mihai Vatavu, director general DANIBRUM: „Echipamentele noastre se adresează tuturor companiilor sau persoanelor care, într-o formă sau alta, prelucrează lemnul și derivate din acesta. Produsele și serviciile noastre acoperă cu succes o plajă largă de activități, de la amatori până la fabrici industriale, cu flux de lucru continuu și procese de fabricație complexe.”

 

 

Cat de importanta este inovația în domeniu dvs. de activitate?

 

„Cine nu inovează și nu dezvoltă continuu procese și produse care să îmbunătățească activitatea de zi cu zi ajunge într-un punct de stagnare, urmat de o cădere liberă. Inovația este foarte importantă, în special într-un domeniu unde numărul specialiștilor este destul de mic, cererea fiind mare.

Un alt aspect care frânează indirect dezvoltarea și inovația este lipsa personalului calificat, o problemă omniprezentă în majoritatea fabricilor de producție. Utilajele tehnologizate, automatizate, devin astfel obiective importante în strategia de business a oricărei companii.”

 

Care este gama de produse cea mai de succes?

 

„Dacă ar fi să vorbim la nivel general, echipamentele ce înglobează tehnologii moderne, de tip IoT, Big Data & Analytics. de tip CNC (centru comandă numerică), software-uri de optimizare, de debitare au cunoscut în ultimii ani o creștere considerabilă.”

 

 

Care sunt cele mai solicitate produse?

 

„Tehnologia mașinilor cu comandă numerică, denumite în industrie CNC, reprezintă viitorul fabricilor moderne. Precizia, calitatea și rapiditatea cu care se realizează proiecte complexe, alături de costurile reduse de întreținere și exploatare, poziționează aceste utilaje în topul preferințelor clienților. Alături de specialiști și nume importante în domeniu, am dezvoltat un portofoliu complex de echipamente, fiabile și cu tehnologie ușor de învățat și folosit.”

 

 

Ce caracteristici au aceste produse?

 

„Fiind o tehnologie adaptată industriei 4.0, caracteristicile cele mai importante derivă din partea de software, proiectare, optimizare și prelucrare. Utilajele de tip CNC asigură o prelucrare cu abateri minimale și cu valori reziduale reduse, rezultând produse calitative. Operarea lor se realizează de către un operator CNC, care introduce proiectul în programul software, după care routerul CNC își începe activitatea, fiind necesară doar supervizarea acestuia. Nu este niciun secret faptul că ne îndreptăm spre automatizare și digitalizare a afacerilor, iar echipamentele furnizate de compania noastră îndeplinesc și dezvoltă continuu aceste domenii.”

 

Cum îmbunătățesc produsele activitățile clienților?

 

„Prin rapiditate, precizie și calitate a prelucrărilor, avantaje ce se reflectă în productivitate sporită. Adăugând consultanța tehnico-financiară și suportul extins de piese de schimb, pe care îl oferim, rețeta pentru un viitor durabil și sustenabil este asigurată.”

 

 

Ce noi produse urmează să lansați/ați lansat recent?

          

„Ne focusăm asupra automatizărilor. Repetăm acest cuvânt, însă el este principalul obiectiv în jurul căruia gravităm. Dezvoltăm constant servicii și produse care să aducă valoare adăugată și care să ofere stabilitate și siguranță în fluxul de lucru.”

 

Recent am lansat o nouă generație de routere CNC, linii de nesting complete, circulare de optimizat și formatizat în pachet și mașini industriale pentru aplicare cant. Aceste utilaje pot fi vizualizate pe www.danibrum.ro, unde găsiți toate echipamentele de care aveți nevoie. De asemenea, echipamente comercializate de noi, găsiți și pe www.holzmann-utilaje.ro și www.lohmeyer.ro.”

 

În ce direcții credeți că ar trebui sa evolueze inovația în viitor, având în vedere situația curentă?

 

„Considerăm că digitalizarea și automatizarea stau la baza evoluției sustenabile. În situații, cum este cea actuală, a pandemiei, companiile care se reinventează și regândesc procesele spre online și spre automatizarea fluxurilor de lucru au câștig de cauză. Am experimentat o creștere și un feedback pozitiv în cazul prezentărilor personalizate sau service-urilor 1 la 1, realizate live, prin video conferințe. Chiar dacă dalta și ciocanul rămân unelte de nelipsit într-un atelier, industria a intrat pe un nou făgaș. Iar noi ne-am angajat, cu responsabilitate, să DĂM FORMĂ VIITORULUI.”

 

 

CONTACT

sales@danibrum.ro / marketing@danibrum.ro

0756 315 919 – Mihai Vatavu – Director General

0756 192 292 – Robert Colpoș – Director Marketing

Showroom oficial – Strada Crinului, nr. 15, Comănești, Bacău

 

Citește articole despre DANIBRUM, AICI

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT