Home / Promo  / Danibrum România introduce conceptul One Stop Dealer

Danibrum România introduce conceptul One Stop Dealer

În lumea din ce în ce mai aglomerată a producătorilor de produse din lemn, serviciile personalizate și eficiente din partea dealerilor de utilaje pentru lemn devin din ce în ce mai căutate. Danibrum vine cu o abordare revoluționară și anume conceptul ONE STOP DEALER, care are rolul de a transforma modul în care clienții beneficiază de servicii complete, într-un singur loc, simplificând considerabil procesul de consultanță, achiziție și întreținere a echipamentelor.

 

Evoluția și dezvoltarea industriei mobilei, de la trenduri de design până la tehnologiile de prelucrare ne-au forțat, în sensul bun, să căutăm constant soluții care să faciliteze dezvoltarea durabilă și stabilă a afacerilor clienților noștri.

 

O viziune inovatoare

 

„DANIBRUM face parte din grupul de firme TEHNOHOLZ GROUP, fiind recunoscută în industria mobilei prin gama largă de soluții complete și inovatoare. Cu o echipă de profesioniști pasionați și orientați spre clienți, ne-am propus să eliminăm barierele care pot apărea atunci când este vorba de achiziția și întreținerea unui utilaj. 

Conceptul One Stop Dealer are rolul de a facilita o experiență plăcută clienților noștri prin transformarea procesului de cumpărare și întreținere în ceva mai simplu și predictibil.” – Mihai Vătavu – Manager general

 

Ce înseamnă ONE STOP DEALER?

 

One Stop Dealer este o abordare comprehensivă care integrează toate serviciile necesare de la consultanță la instalare și mentenanță.

 

  1. Consultanță profesionistă. Clienții beneficiază de experiența unei echipe stabile, cu expertiză extinsă în domeniu, orientată către găsirea de soluții aplicate fiecărei situații.

 

  1. Vânzare de echipamente și accesorii. Ne mândrim cu un portofoliu de produse foarte variat. Acoperind toată gama de utilaje, de la utilaje hobby până la utilaje industriale ce înglobează tehnologii specifice industriei 4.0. Showroom-ul nostru din Comănești acomodează peste 100 de utilaje diferite, pregătite pentru a fi vizionate și testate de cei care doresc performanța. Totodată facilităm achiziția produselor de manipulare, sablare și accesorii pentru stivuitoare prin intermediul firmelor surori UNILIFT și BEN-JON Technic.

 

  1. Piese și accesorii. Dispunem de o gamă variată de piese și accesorii pentru utilajele comercializate de noi, astfel încât clienții noștri să experimenteze timpi cât mai reduși în producție, cauzați de diferite defecțiunii sau avarii.

 

  1. Videoconferințe live. Clienții DANIBRUM beneficiază de serviciul videoconferințelor, care au rolul de a degreva rapid procesul de producție, prin atribuirea unui tehnician, care va încerca soluționare problemei rapid, prin apelare audio sau video. Acest serviciu are un impact major, deoarece elimină posibile zile de standby ale utilajelor, implicit blocarea producției.

 

  1. Service și mentenanță profesionistă. Echipa de tehnicieni DANIBRUM este recunoscută în industrie, pentru soluțiile eficiente propuse clienților. Alături de ing. Ionuț Soroceanu, echipa tehnică este în continuă dezvoltare și expansiune.

 

  1. Servicii de scriere proiecte. În cazul în care clienții doresc să beneficieze de fonduri nerambursabile, oferim posibilitatea alegerii dintr-o listă lungă de consultanți specializați în scrierea de proiecte în domeniul prelucrării lemnului.

 

  1. Servicii de marketing și promovare. Pivotarea către mediul online devine o practică din ce în ce mai prezentă în planurile de afaceri. Majoritatea programelor de finanțare europene includ în lista de obiective principale și digitalizarea afacerilor. În acest sens, departamentul nostru intern de marketing este pregătit să ofere informații și soluții spre bunele practici de urmat în acest sector.

 

Acest concept aduce numeroase avantaje clienților:

 

  • Economie de timp. Nu mai trebuie să contactați diferite firme pentru a contracta serviciile separat. Toate serviciile sunt într-un singur loc.
  • Încredere și calitate. Clienții pot avea încredere ca serviciile și produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate, fiind atent selecționate în așa fel încât să se plieze cât mai bine industriei mobilei.
  • Economii financiare. Obținerea unui pachet complet aduce economii semnificative în comparație cu achiziția individuală de servicii și produse. Nu oferim cele mai mici prețuri din piață, dar cu siguranță facem eforturi ca fiecare investiție realizată să aducă randamente la cel mai înalt nivel de performanță.

 

„Suntem dedicați transformării experienței clienților noștri și aducem în fața lor o modalitate mai convenabilă și mai eficientă de a cumpăra și gestiona utilajele. One Dealer Stop este viitorul în domeniul industriei mobilei”, subliniază Mihai Vătavu.

 

Danibrum și conceptul „One Dealer Stop” demonstrează că inovația și orientarea spre client pot aduce schimbări semnificative într-o industrie. Această abordare simplifică și facilitează experiența clienților, punând la dispoziție toate serviciile de care aceștia au nevoie într-un singur loc. Cu un astfel de angajament pentru excelentă și satisfacția clienților, Danibrum deschide drumul către o experiență de cumpărare și utilizare mai ușoară și mai plăcută pentru toată lumea.

 

 

Info: danibrum.ro

 

Citește articole despre DANIBRUM ROMÂNIA, AICI

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT