Home / Promo  / DANIBRUM expune echipamente destinate atât atelierelor, cât și fabricilor de mari dimensiuni

DANIBRUM expune echipamente destinate atât atelierelor, cât și fabricilor de mari dimensiuni

DANIBRUM România, marcă a TEHNOHOLZ GROUP, oferă stabilitate și experiență în domeniul utilajelor pentru prelucrare lemn masiv, PAL, MDF și alte derivate.

 

„Ne bucurăm că după o pauză de 2 ani, în care am reinventat și adaptat operațiunile din DANIBRUM, avem din nou șansa să ne întâlnim fizic cu industria producătoare, la BIFE-SIM. Chiar dacă prezentările și discuțiile cu clienții s-au mutat în online, întâlnirile față în față sunt și vor rămâne un punct forte al unei colaborări de lungă durată. Suntem adepții relațiilor stabile și durabile, de aceea dorim să oferim valoare fiecărei întâlniri, nu doar prin soluțiile corect optimizate, ci și prin identificarea și rezolvarea altor nevoi sau cerințe”, declară managementul companiei.

 

Circulare de formatizat cu masă mobilă și incizor

 

Aici avem 2 circulare care au cunoscut un succes notabil, fiind produse cumpărate frecvent de clienții noștri.

Holzmann FKS305-VF3200 – raport calitate preț excelent, cu posibilități extinse de prelucrare.

 

Lohmeyer FKS 320 IQ – un circular care nu te va lăsa la greu, indiferent de fluxul de lucru la care îl supui. Preferat de fabricile cu flux mare de lucru, acest circular execută tăieri precise în utilizări intense, datorită construcției sale industriale.

 

Mașini automate de aplicat cant

 

Holzmann KAM215ALL – incluzând toate operațiile necesare unei aplicări complete a cantului de diferite dimensiuni, această mașină este ideală pentru ateliere. Interfața și comenzile intuitive asigură adaptarea ușoară în cazul oricărui operator.

 

Lohmeyer KAM792IQ – 11 metri de inginerie germană – construcția industrială alături de componentele de calitate superioară permit rezultate deosebite în aplicarea cantului la viteze de avans mari.

 

Utilaje prelucrare lemn masiv

Mașină combinată de îndreptat și rindeluit la grosime cu ax elicoidal Holzmann HOB305PRO – SMW – eficiența crescută a axului elicoidal se reflectă în rezultate calitative

 

Mașină de frezat cu ax înclinabil Holzmann FS300 – construcție rezistentă și robustă, cu 4 viteze de lucru și masă mobilă de lucru.

Mașină de calibrat și șlefuit Houfek Buldog 5 910 RC – dezvoltată pentru clienții care doresc simplitate, fiabilitate și calitate crescută într-un singur echipament.

 

Ca element de noutate, anul acesta vom expune utilaje produse sub brandul DANIBRUM, gândite și desenate de inginerii noștri, pentru industria românească.

 

Router DANIBRUM CNC 2130 Master ATC – un router masiv, complet utilat cu componente de calitate, care face față oricărui proiect vizat.

 

Mașină automată de șlefuit DANIBRUM DASP104 – complet customizabilă, această mașină garantează prelucrări foarte bune în timpi scurți de lucru.

 

 

Mașină manuală de șlefuit cu 1 post DANIBRUM DASmP 1 – cu o amprentă mică la sol și construcție simplă, acest echipament este un must have în orice atelier de prelucrare lemn.

 

 

Toate echipamentele pot fi văzute pe danibrum.ro

 

DANIBRUM vă așteaptă la standul 23, Pavilionul B2, ROMEXPO!

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT