Home / Design  / DĂM VIAȚĂ IDEILOR TALE INEDITE, sloganul care definește METAL CREATIV

DĂM VIAȚĂ IDEILOR TALE INEDITE, sloganul care definește METAL CREATIV

Compania concepe şi produce piese de design Custom Made pentru case, restaurante, terase, baruri, orice spaţiu care se vrea locuit de imaginaţie. Artiștii METAL CREATIV spun că le place să se joace cu metalul şi să creeze mobilier cu un design unic. Echipa este formată din Lucian Haritonov (fondator) şi Andrei Gheorghiu, iar succesul este garantat de faptul că sunt două persoane care au calităţi complementare şi în acelaşi timp un scop comun. Un business pornit din pasiune la începutul anului 2016. Debutul METAL CREATIV coincide cu lansarea unei noi tehnici de design – cea a cusutului pe tablă perforată din oţel.

 

 

Ȋn prezent,  conducerea companiei se focusează pe trei linii de produse: Custom Made (inspirate de nevoile clienţilor), Tradiţional (utilizând tehnica cusutului manual pe tablă perforată din oţel) şi Industrial (combină frumuseţea fibrei naturale a lemnului cu eleganţa profilelor metalice).

 

 

Lucian Haritonov, fondator METAL CREATIV:  „Linia noastră Custom Made este inspirată de nevoile şi ideile clienţilor, iar procesul de creaţie şi optimizare presupune găsirea celor mai bune soluţii pentru aceştia. Ne dorim ca obiectele noastre să reflecte în primul rând pasiunea şi dedicarea întregii echipe, care lucrează la ele din faza de idee şi până la finisarea ultimului detaliu.”

 

Andrei Gheorghiu, manager producţie METAL CREATIV: „Pentru crearea unor obiecte de design premium punem accent pe materialele de bună calitate şi pe finisajele bine executate.”

 

 

Unul dintre cele mai recente proiecte de design personalizat a fost execuţia şi montarea unui corp de iluminat cu dimensiuni foarte mari, design-ul fiind conceput de arhitect Carmen Sandru. Corpul de iluminat „Explozie de lumină” a fost compus din 20 de elemente (ţevi) prinse de tavan pe o lăţime de 2400 mm, cel mai lung element având o lungime de 6850 mm.

 

 

În portofoliul METAL CREATIV se regăsesc proiecte diverse, de la mobilier, compartimentări, sigle, corpuri de iluminat şi instalaţii interactive până la garduri şi porţi.

 

Artiștii companiei spun că le place să li se pună creativitatea la încercare şi să vadă clienţii surprinşi de ce reuşesc să realizeze pentru ei.

 

ECHIPA METAL CREATIV: Lucian Haritonov, Andrei Gheorghiu

Produsele firmei pot fi văzute pe www.metal-creativ.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT