Home / Arhitectura  / Dă viață propriei povești alături de Woodbychoice!

Dă viață propriei povești alături de Woodbychoice!

Născută din pasiunea pentru lemn și creativitate, Woodbychoice este o companie românească înființată acum 2 ani. Doi artizani pricepuți, Roberto și Daniel, dau viață unor povești unice prin intermediul mobilierului personalizat, lucrat cu atenție la detalii și pasiune pentru tâmplărie. Pentru ei mobila nu e doar funcțională; ea creează o conexiune specială cu spațiul în care trăiești sau muncești.

 

 

La Woodbychoice, pasiunea se regăsește în fiecare piesă. Meșterii transformă lemnul brut în obiecte unicat, adevărate capodopere. Rezultatul? Mobilă personalizată din lemn masiv, care îmbină esteticul naturalului cu designul elegant, transformându-ți casa în căminul mult visat, iar biroul într-un centru al creativității.

 

 

Experiența lor cuprinde atât lemnul tare (stejar, frasin, nuc) – esențe lemnoase renumite pentru durabilitatea și frumusețea lor – cât și lemn moale (pin), creând astfel piese statement. Portofoliul lor include mese din lemn cu forme geometrice inovatoare și detalii ingenioase, fotolii, canapele, leagăne din lemn și orice tip de mobilier care poate schimba atmosfera locuinței.

 

 

Pentru Woodbychoice perfecțiunea este un ideal. De aceea, muncesc cu migală la fiecare produs, adaptându-se dorințelor tale. Sunt dornici să asculte, să preia ideile clientului și să le transforme în realitate. Fie că e vorba de o masă geometrică pentru dining sau un fotoliu confortabil din lemn masiv, Roberto și Daniel sunt gata să aducă viziunea clientului la viață.

 

 

Mobilierul Woodbychoice nu este doar practic, el devine o extensie a personalității clientului, o poveste spusă prin lemn. Esențele tari de lemn pe care le preferă Roberto și Daniel asigură rezistența pieselor de mobilier, precum și eleganța acestora. Mai mult decât atât, Woodbychoice folosește și lemn tratat sustenabil, având grijă de mediu în același timp.

 

 

Din dorința de perfecțiune a meșterilor, pe piață ajung doar produse care îndeplinesc cele mai înalte standarde. La Woodbychoice nu există loc pentru compromisuri. Datorită pasiunii lor pentru tâmplărie, Roberto și Daniel se asigură că fiecare piesă este o adevărată capodoperă, menită să reziste probei timpului.

 

 

Alege lemnul nobil, designul inovator și pasiunea artizanilor pentru a transforma casa sau biroul tău într-un spațiu personalizat.

 

woodbychoice.com

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT