Home / Promo  / Cutter PRIME.5, soluția revoluționară a Allcomp, la BIFE SIM 2023

Cutter PRIME.5, soluția revoluționară a Allcomp, la BIFE SIM 2023

Allcomp Polska, unul dintre cei mai importanți producători de soluții textile pentru industria mobilei, are plăcerea de a anunța participarea sa la târgul internațional BIFE SIM 2023, care va avea loc la București în perioada 21-24 septembrie 2023. Târgul BIFE SIM este un eveniment destinat nu numai industriei mobilei, ci și tuturor pasionaților de cele mai noi tehnologii și soluții din domeniu.

 

 

Unul dintre punctele de atracție ale expoziției Allcomp de la târg va fi cel mai recent model de cutter, PRIME.5, dezvoltat pentru tăierea eficientă a textilelor. Acesta introduce o abordare revoluționară a producției, bazată pe principiile Industriei 4.0.

 

 

Prin atingerea unor viteze de tăiere extrem de mari, mașina PRIME.5 contribuie la accelerarea și optimizarea semnificativă a activității din sălile de tăiere a textilelor. Mai mult, oferă rentabilitate și ușurință extremă în utilizare, ceea ce este extrem de important pentru producătorii de mobilier tapițat și țesături tehnice.

 

Allcomp Polonia, partener pe piața din România de aproape un deceniu

 

Allcomp este prezent pe piața românească de aproape 10 ani, reunind o echipă de reprezentanți direcți în regiune. Acest lucru ne permite să oferim un suport complet pentru clienți și să asigurăm disponibilitatea serviciilor în limba română 24/7. Dar asta nu este tot – Allcomp se remarcă și prin abordarea inovatoare a licențelor software, disponibilă și în limba română. Atunci când achiziționează cutterul PRIME.5, clientul primește o licență perpetuă, garantând actualizări la cele mai recente versiuni de software pe toată durata de viață a mașinii. Mai mult, licența este atribuită mașinii, permițând exploatarea întregului potențial al mașinii chiar și după o eventuală vânzare a acesteia.

 

 

Datorită capacităților sale de achiziție de date, PRIME.5 poate fi integrat în sistemele ERP ale companiei și conectat la întregul plan de producție, ceea ce duce la o eficiență și mai mare. Soluțiile Allcomp funcționează cu succes în peste 400 de instalații în companii medii și mari, atât în România, cât și în Polonia și la nivel internațional.

 

Allcomp Polonia garantează cea mai înaltă calitate de producție a soluțiilor sale și atenție la siguranța clienților. Toate produsele sunt create ținând cont de standardele europene de producție și calitate. În plus, Allcomp oferă capacități complete de service pentru mașini și acces la piese individuale, ceea ce reprezintă un avantaj unic în industrie.

 

 

Abordare inovatoare – Cutterul PRIME.5, și Industry 4.0

 

Studiile de piață indică faptul că industria românească are un potențial extraordinar de creștere în următorii ani. Investițiile în noi tehnologii în cadrul standardului Industry 4.0, cum ar fi cutterul PRIME.5, s-ar putea dovedi un factor cheie de succes pentru producătorii de mobilier tapițat și țesături tehnice, permițând optimizarea semnificativă a proceselor de producție și realizarea unor economii mari de timp și materii prime.

 

Allcomp Polonia, pentru a răspunde așteptărilor clienților săi, va prezenta o ofertă specială dedicată târgului BIFE SIM 2023. Vă încurajăm să vizitați standul Allcomp, unde veți putea face cunoștință cu condiții de achiziție atractive și veți putea profita de un preț avantajos pentru cutterul PRIME.5.

 

O echipă de specialiști va fi la dispoziția dumneavoastră pentru a vă răspunde la toate întrebările și pentru a vă prezenta în detaliu soluțiile disponibile. Descoperiți viitorul fabricării mobilei, alăturați-vă mișcării de inovație și progres în industrie! Ne vedem la BIFE SIM 2023!

 

Detalii pe allcomp.pl

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT