Home / Industria Mobilei  / Cum se desfășoară târgurile anului 2021

Cum se desfășoară târgurile anului 2021

Pregătește-te pentru un an de succes cu interzum @home, 4-7 mai 2021

Interzum este primul târg comercial de accesorii pentru industria mobilei și a construcțiilor de interior. În acest an, din cauza pandemiei COVID-19, evenimentul se va desfășura doar în mediul virtual. Organizatorii promovează interzum @home și fac eforturi pentru creșterea acoperirii digitale. Ei susțin că vor asigura interacțiunea dintre factorii de decizie, liderii de opinie, promotorii și creatorii de tendințe, distribuitori și producători. Detalii pe interzum.com.

 

 

Salone del Mobile.Milano va avea loc în format fizic, dar s-a amânat din aprilie în septembrie 2021

 

Cea de-a șaizecea ediție a Salone del Mobile.Milano va avea loc în acest an, dar nu tradițional în aprilie, așa cum era plănuit, ci în perioada 5-10 septembrie, pentru a se desfășura în deplină siguranță. Evenimentul va reuni, pentru prima dată,  toate categoriile de produse. Dintre membrii APMR, și-au exprimat interesul 16 companii, iar până acum au trimis documente de înscriere 12 dintre acestea.

 

 

ICFF New York a fost amânat pentru 14, 15 noiembrie 2021

 

Programat inițial să aibă loc în perioada consacrată, 15-18 mai, târgul ICFF New York a fost redus la două zile și amânat pentru 14, 15 noiembrie 2021. Organizatorii susțin că reprogramarea evenimentului este o decizie pro-activă, menită să le ofere brandurilor și companiilor timp pentru a-și planifica eficient participarea la ICFF New York, în aceste momente dificile. 10 dintre firmele membre ale Asociației Producătorilor de Mobilă din România și-au exprimat interesul de participare.

 

Producătorii de mobilă sunt interesați și de MEBEL Moscova și BRUSSELS Furniture Fair

 

Organizatorii MEBEL Moscova anunță că ediția din 2021 va avea loc în perioada consacrată, 23 – 26 noiembrie, iar cei ai BRUSSELS FURNITURE FAIR își promovează manifestarea pentru perioada 7 – 10 noiembrie 2021. Și pentru aceste evenimente, și-au exprimat interesul câte 10 companii membre APMR.

 

 

 

Au început înscrierile la Imm Cologne 2022

 

Ediția specială Imm Cologne 2021 a fost anulată din cauza pandemiei, dar organizatorii evenimentului sunt optimiști și așteaptă cu nerăbdare anul viitor, când industria se poate reuni din nou la Koln, în perioada 17 – 23 ianuarie 2022. În acest sens au început deja pregătirile pentru organizarea celei de-a 73-a ediții a târgului Imm Cologne.

 

 

APMR a înaintat o adresă membrilor asociației prin care solicită exprimarea intenției de participare, în cele 3 variante propuse, realizabile în funcție de alocarea fondurilor de la bugetul statului. Răspunsul trebuie transmis înainte de 10 aprilie 2021, pentru a putea rezerva spațiile de expunere la cele mai mici costuri.

 

#TotulPentruCasaTa, eveniment virtual dedicat industriei home & deco

 

În perioada 8 – 11 aprilie, ROMEXPO organizează #TotulPentruCasaTa – un eveniment virtual care reunește târgurile cu tematică home & deco din programul expozițional: Construct – Ambient Expo, Romtherm și Mobila Expo. Manifestarea este gândită ca un ghid digital gratuit al stilurilor de construcție și design interior.

 

Dintre membrii APMR, s-au înscris  10 firme:  SARMEXIN, ALPROM, NETT FRONT, SIC NRG, SIMEX, ITA PRODUCTION, FREYMOB DESIGN,TECHNIK CIVIL și  Design Concept.

 

 

#TotulPentruCasaTa este un loc virtual de întâlnire între cerere și ofertă și o modalitate eficientă prin care expozanții își pot prezenta produsele și serviciile care satisfac nevoile vizitatorilor. Detalii despre eveniment pe pagina mobila-expo.ro.

 

Vizitatorii se pot înregistra AICI pentru ACCES GRATUIT în platforma virtuală.

 

Program de vizitare

8 – 11 aprilie 2021, interval orar 10:00 – 18:00

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT