Home / Design  / Culorile Pantone pentru Primăvara 2024 – Transformarea Curajoasă

Culorile Pantone pentru Primăvara 2024 – Transformarea Curajoasă

În septembrie, Pantone și-a dezvăluit Raportul privind Tendințele de Culoare pentru Primăvara/Vara 2024. Și, deși aceste culori vor străluci pe podiumurile de modă anul viitor, cu siguranță vor influența și tendințele în designul de interior. Pentru că ceea ce devine popular în fashion are ecouri și în designul casei.

 

 

Amintiți-vă, de exemplu, de Viva Magenta, culoarea anului 2023 conform Pantone. Această nuanță vibrantă s-a impus și în case ca alegere pentru pereți-accent, accesorii, mobilier și multe altele.

 

 

Ce ne sugerează Culorile Pantone pentru anul viitor? Este vorba despre transformare și imaginație. Cu toate că aceste culori au rădăcini în trecut, ele sunt reinterpretate pentru anul 2024 dar în note mai moderne.

 

„Paleta de culori pentru NYFW (Săptămâna Modei de la New York) din Primăvara anului 2024 ne încurajează să ne eliberăm. Stimulează imaginația, amplifică și eliberează propriul nostru spirit artistic unic, permițându-ne să ne exprimăm în moduri mai inventive”, a menționat Leatrice Eiseman, Director Executiv al Institutului de Culoare Pantone®, în Raport. „Printr-o armonioasă combinație de nuanțe familiare, îmbinate cu un strop de modernitate, culorile pentru NYFW Primăvara 2024 aduc o proaspătă interpretare a timpurilor actuale, amestecând amintiri din trecut cu o privire către viitor, aducând speranță prezentului.”

 

 

Nu este niciodată prea devreme să începi să colecționezi piese unice în culorile tendințelor primăverii. Iată câteva dintre nuanțele preferate din paleta Pantone, împreună cu sfaturi pentru a le integra în designul casei tale.

 

Ia în considerare Culorile Pantone pentru un strop de culoare la modă în casa ta

 

Orangeade, Pantone 17-1461

Această nuanță inspirată de citrice este perfectă pentru piese de accent. Gândește-te la perne decorative și rame foto! Ambele sunt ușor de înlocuit când apare o nouă tendință.

 

 

Mint, Pantone 16-5938

Mint este răcoritoare și, după cum o descrie Pantone, „o adiere de aer proaspăt”. Fii îndrăzneț și folosește această nuanță vibrantă pentru un perete de accent în camera de zi sau în sufragerie! Sau, dacă preferi ceva mai subtil, ia în considerare adăugarea unui scaun-accent, a unei noi lucrări de artă pentru perete, a unui covor sau a draperiilor în această nuanță de verde.

 

 

Chambray Blue, Pantone 15-4030

Pantone caracterizează Chambray Blue ca fiind un „albastru denim proaspăt și plin de vitalitate„. Albastrul este una dintre culorile cele mai versatile în designul de interior și această nuanță nu face excepție. Poți utiliza textile în această culoare, o poți folosi în camera de baie sau poți opta pentru o nuanță similară pentru mobilierul din sufragerie sau pentru o nouă lenjerie de pat.

 

 

Mushroom, Pantone 14-1305

Din paleta neutră „Noile Clasice”, Pantone vine cu această nuanță de pământ, o culoare ideală pentru dormitor sau birou, aducând o atmosferă calmă în spațiul tău intim. În plus, poți să adaugi prin casă câteva coșuri în această nuanță, folosindu-le pentru depozitare sau pentru a aduce un plus de culoare relaxantă.

 

 

Brilliant White, Pantone 11-4001

Albul este culoarea unui început nou, iar Brilliant White poate fi folosit în același fel. Poți vopsi pereții în acest alb vibrant, apoi poți adăuga culori mai intense prin mobilier și accente.

 

 

Sursa: realsimple.com

 

Citește si 10 tendințe de design de interior pentru 2024

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT