Home / Industria Mobilei  / Culorile Pantone 2021 mizează pe putere și speranță iar Ostermann are canturile adecvate

Culorile Pantone 2021 mizează pe putere și speranță iar Ostermann are canturile adecvate

Gri discret și galben solar strălucitor – acestea sunt, potrivit opiniei Pantone Color Institute™, culorile la modă în 2021. Odată combinate, aceste culori transmit putere, speranță și încurajare. Chiar și la mobilier se obține prin combinare un efect atrăgător. Cine caută canturile adecvate, le găsește la Ostermann.

Culorile 17-5104 Ultimate Gray și 13-0647 Illuminating sunt tipice, în opinia Pantone, pentru curaj și bucuria de a trăi. Prin combinația de gri clasic și galben deschis vesel ia naștere – după părerea companiei – un „mesaj pozitiv al puterii interioare“. Altfel decât în ultimii patru ani, au fost selectate pentru anul 2021 două culori armonios coordonate una cu alta. Cele două culori uni clasice își găsesc corespondența perfectă în cantul ABS Ostermann 041.2656. Gri platină întunecat și 041.3192. Zeste de Citron. Toate informațiile referitoare la aceste canturi se găsesc la termenul de căutare „#Highlights03“ pe pagina de web Ostermann www.ostermann.eu

 

Galben și gri – o pereche perfectă

 

După cum se vede în imaginea de utilizare, cele două culori uni se pot combina bine și la mobilier. Griul subtil al fronturilor pune în evidență deosebit de bine strălucirea suprafețelor galbene. Corpul galben și compartimentul din mijloc deschis al raftului imprimă accente vesele și totodată moderne.

 

Cant ABS 041.3192. Zeste de Citron

 

Culorii galben i se atribuie în teoria culorilor un efect stimulativ, vesel și revigorant. Cea mai strălucitoare dintre toate culorile de bază este prezentă în pictură de multe ori pentru lumină și soare. După părerea psihologilor culorilor, aceasta stimulează concentrarea și comunicarea. Acestea sunt trei motive bune pentru a crea cu îndrăzneală, din când în când, mobilier nou și interioare noi în galben. În sortimentul larg Ostermann se găsesc pentru acestea peste 50 de canturi ABS diferite galbene. Cine dorește să obțină cu precizie tonul la modă Pantone, ar trebui să utilizeze cantul ABS 041.3192. Zeste de Citron de la Ostermann. El este disponibil în dimensiunile standard de 23, 33, 43 și 100 mm și în grosimile de 1 și 2 mm. Și la cerere, Ostermann debitează un cant lat de 100 mm în orice altă lățime dorită.

 

Cant ABS 041.2656. Gri platină

 

Griul este plictisitor și trist? Nici pe departe! Culoarea gri este atemporală și clasică. Combinat chiar și ton în ton, mobilierul gri conferă unui spațiu căldură și eleganță. Potrivit opiniei Pantone, Ultimate Gray este un „simbol al încrederii solide într-un fundament nepieritor, sigur.“ Corespondența perfectă cu Ultimate Gray se asigură folosind cantul ABS 041.2656. Gri platină. El este disponibil în dimensiunile de 23, 33, 43 și 100 mm și în grosimile de 1 și 2 mm. Alternativ, se pot găsi în magazinul online Ostermann peste 360 de canturi ABS diferite din grupa de culoare „gri“.

 

Servicii pentru canturi de la Ostermann

 

Desigur, tâmplarii care prelucrează lemn găsesc la Ostermann nu numai toate canturile actualmente în trend, ci și canturile adecvate pentru suprafețele de la mai mult de 70 de furnizori diferiți de plăci. Toate canturile ABS se livrează deja în cantități mici, începând de la 1 metru. La cerere, canturile se obțin și cu înnobilări, cum ar fi, strat de adeziv cu topire la cald, strat funcțional pentru rost de îmbinare zero sau cu T-Bar atașat ulterior. Articolele din stoc comandate până la ora 16 se expediază din companie în aceeași zi.

 

Avantajele Ostermann:

 • Canturi cu orice lungimi începând cu 1 metru
 • Canturi cu orice lățimi până la 100 mm
 • Canturi cu orice grosimi
 • Canturi din ABS, melamină, acril, aluminiu sau lemn veritabil
 • Canturi Airtec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi pentru aplicare cu laser gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi Infratec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Airtec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Laser gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Infratec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • La cerere, canturi acoperite cu adeziv cu topire la cald
 • Cea mai mare rețea de plăci din Europa, cu peste 150.000 de corespondențe
 • Cel mai mare sortiment de canturi din Europa
 • Toate articolele din depozit comandate până la orele 16:00 sunt expediate în aceeași zi.

 

 

Despre Ostermann

 

Rudolf Ostermann GmbH este un furnizor en gros de produse de tâmplărie, în extindere, orientat spre client, cu numeroși ani de experiență. Cu peste 450 de angajați și expediere a până la 6.000 de articole pe zi, Ostermann este lider european în vânzarea canturilor. Pe lângă noua filială deschisă în Romania și a sediului central din Bocholt, Ostermann deține sucursale și în Olanda, Belgia, Franța, Anglia, Italia, Elvetia si Cehia. Clienții din Austria, Danemarca, Suedia, Polonia și Slovacia sunt deserviți de reprezentanții de vânzări locali.

 

Despre Ostermann Romania S.R.L

 

Filiala Ostermann SRL a fost inființată in Ianuarie 2020. Din Timișoara, tâmplarii din toată România pot achiziționa, cu încredere, canturi de mobilier și accesorii alese. Directorul sucursalei Daniel Bolog și echipa sa oferă consultanță de specialitate și serviciul dovedit Ostermann, în tot ceea ce privește canturile.

 

 

Produsele companiei pot fi văzute pe www.ostermann.eu

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT