Home / Industria Mobilei  / Utilaje profesionale pentru prelucrări de precizie de la FELDER

Utilaje profesionale pentru prelucrări de precizie de la FELDER

Anul acesta FELDER GRUPPE România a prezentat în premieră la BIFE-SIM 2017 noul centru de prelucrare cu comandă numerică pentru găurire și frezare Creator 950 din gama Format-4. Acesta nu înseamnă doar o intrare simplă și sigură în lumea prelucrării cu comandă numerică, ci poate să funcționeze și ca o mașină suplimentară, pentru a ușura volumul de lucru al celorlalte centre CNC.

 

centru de prelucrare cu comandă numerică pentru găurire și frezare Creator 950 Felder Creator 950 Felder

 

Dragos MaracineanuDragoș Mărăcineanu, director FELDER ROMÂNIA: „Avem plăcerea să vă prezentăm noua soluție industrială destinată găuririi și frezării. Este o soluție care a fost special proiectată pentru firmele în dezvoltare, care din cauza limitărilor bugetare nu au acces la tehnologia CNC clasică. Centrul de prelucrare Creator 950  oferă o soluție foarte accesibilă atât din punct de vedere al prețului, cât și din punct de vedere al curbei de învățare, astfel încât se pot rezolva cu ușurință toate operațiunile de găurire și de frezare atât pentru lemn cât și pentru PAL, în condiții de productivitate crescută.”

 

…vezi mai mult în urmatorul video:

 

Fără timp pierdut cu pregătirea pieselor pentru lucru

 

Marele avantaj comparativ cu alte centre CNC:  fără ventuze și console de poziționare, fără selectarea câmpului de lucru, Creator 950 este gata de lucru!

 centru de prelucrare cu comandă numerică pentru găurire și frezare

 

Procesare de sus

 

Conceptul de prelucrare pe orizontală în 3/4 axe a piesei de lucru convinge de la prima vedere. Chiar și cele mai grele piese pot fi prelucrate cu ușurință de un singur operator.

 

Felder centru de prelucrare cu comandă numerică pentru găurire și frezare

 

Flexibilitate și versatilitate sporite

 

Centrul cu prelucrare numerică Creator 950 poate efectua cu ușurință operații pe 4 laturi: efectuare uluc, găurire pe toate laturile, cepuire/frezare în cant (uși de interior).

 

centru de prelucrare cu comandă numerică pentru găurire și frezare Creator 950 Felder la Bife-Sim 2017 Stand Felder la Bife-Sim 2017 a Stand Felder la Bife-Sim 2017 b Stand Felder la Bife-Sim 2017

 

Mai multe informații despre oferta FELDER pe felder-gruppe.ro

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT