Home / Promo  / Creativitate și calitate cu utilajele KDT în atelierele STAS MOBILA

Creativitate și calitate cu utilajele KDT în atelierele STAS MOBILA

WoodMatic România, reprezentanta fabricii Guangzhou KDT Machinery, comercializează utilaje de calitate la prețuri corecte pentru producția de mobilă. Scopul declarat al echipei WoodMatic este de a oferi tehnologia KDT tuturor producătorilor de mobilă din România.

 

 

Administratorul STAS Mobila Botoșani, Călin Ailoaie, s-a convins de calitatea echipamentelor KDT, vizitând standul WOODMATIC la târgul BIFE-SIM 2022 și a investit într-un CNC cu masă plină KDT KN-3710D și într-un CNC de găurire pe șase laturi KDT KD-612MHS.

 

„Suntem o companie regională, cu tradiție și experiență, o companie care s-a dedicat cu pasiune furnizării de produse remarcabile, cât și de ocuparea segmentului de producție de mobilier premium personalizat. În 2020 am fost vizitați de directorul de vânzări Radu Munteanu care ne-a prezentat portofoliul KDT Machinery și am discutat despre retehnologizarea societății, iar în 2022, în cadrul BIFE-SIM, am luat hotărârea de a achiziționa utilajele respective. Este vorba de  CNC găurire pe șase laturi KD-612MHS și CNC nesting KN-3710D. M-au convins utilajele încă din prima zi a târgului. Le-am analizat bine, am studiat specificațiile tehnice și componentele acestora. Achiziția a fost finanțată din surse proprii. Se vede clar că utilajele sunt industriale. Pot spune că pe partea de găurire încă sunt uimit de viteza cu care lucrează mașina. Pe partea de frezare, CNC-ul nesting scoate piesele exact așa cum ne dorim. Noi abordăm cu creativitate și curaj noile tendințe în designul de mobilier, suntem dedicați detaliilor și punem pasiune în fiecare produs ce iese pe poarta fabricii, iar utilajele KDT chiar ne ajută. De aceea, recomand utilajele KDT”, a declarat Călin Ailoaie.

 

 

STAS Mobila este o societate comercială cu experiență în producția de mobilă, activitate care a început în anul 2004, în localitatea Joldești, comuna Vorona, Județul Botoșani, odată cu fabricarea primelor elemente de mobilier și tapițerie și desfacerea acestora pe piețele din Botoșani și Suceava. Din anul 2005 compania a avut o creștere constantă pe piața de producție de mobilă odată cu introducerea în producția de serie și la comandă a micului mobilier din PAL. În anul 2006 a  realizat primele investiții majore prin construcția primei hale de producție și prin dotarea cu utilaje specifice pentru producția de mobilier și tapițerie, dezvoltare ce a condus și la deschiderea primului showroom în anul 2007.

 

„Suntem o echipă cu o experiență de mai bine de 16 ani, astfel că înțelegem foarte bine activitatea de producție și provocările ei. Ne asumăm să fim un furnizor de nădejde, asigurăm mentenanță și livrăm din stoc atât utilaje cât și piese de schimb, fluidizând astfel foarte mult activitatea tuturor. KDT este producătorul numărul 1 în ASIA și țintește un loc pe podiumul mondial, în următorii ani”, a explicat Ciprian Iacob, manager general WoodMatic.”

 

 

 

În perioada 21-24 septembrie, echipa WoodMatic va fi prezentă în standul KDT, la BIFE-SIM 2023, cel mai important eveniment din industrie. Toți producătorii români de mobilă vor putea testa #utilajedecalitatelapreturicorecte în cadrul expoziției.

 

woodmatic.ro

 

Citește articole despre Woodmatic AICI

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT