Home / Design  / Creativitate, seriozitate și unitate sunt dezideratele RONEX pentru 2023

Creativitate, seriozitate și unitate sunt dezideratele RONEX pentru 2023

Managementul RONEX PRODUCȚIE susține că a încheiat anul 2022 în parametrii propuși, reușind să răspundă cu promptitudine tuturor solicitărilor și onorându-și la timp toate comenzile.

 

Ing. Rodica Sfâca, manager&owner RONEX PRODUCȚIE, membru în Consiliul Director al APMR: „Seriozitatea cu care lucrăm ne-a menținut în piață și am încheiat anul în condiții satisfăcătoare, cu clienți mulțumiți și fără a înregistra pierderi. Ne stabilim prioritățile în funcție de factorii noi care apar pe piață, de fluctuațiile acesteia, dar și de modificările intervenite în psihologia clienților. Oamenii își redefinesc prioritățile din cauza situației economice actuale.”

 

 

În 2023, investim în marketing pentru a ne remarca și mai bine în mediul online

 

„Pe o piață de desfacere tot mai aglomerată de existența mai multor jucători, în mare parte importatori, realizăm că marketingul de calitate, desfășurat în special în mediul online, este prioritar. Scopul nostru este să transmitem ceea ce ne diferențiază și astfel să targetăm o audiență profitabilă. Lucrez în echipă cu fiul meu și am reușit să transformăm RONEX dintr- o afacere demarată de mine cu mulți ani în urmă, în una de familie, care să aibă un viitor frumos”, ne-a mărturisit Rodica Sfâca.

 

 

„Creativitatea, designul de bun gust și unitatea între producători vor ajuta industria românească de mobilă să facă față unor piețe din ce în ce mai fluctuante.”

 

„În acest an, având în vedere condițiile speciale cauzate de nenumăratele majorări de prețuri, dar și a situației geopolitice destul de complicate, suntem atenți la factorii externi care ne influențează procesele de producție și comercializare. În condițiile crizei lemnului, prioritatea noastră la început de an a fost aprovizionarea cu materie primă. Noi folosim specii de lemn valoros, în special stejar, al cărui preț a continuat să crească, deși calitatea este din ce în ce mai slabă”, ne-a explicat managerul RONEX PRODUCȚIE.

 

 

RONEX mizează pe design și calitate

 

„Suntem atenți și receptivi la noile tendințe lansate la începutul fiecărui an de marii creatori si producătorii de forță din domeniu, pentru ca mobilierul produs de noi să fie în trend. Avem grijă să păstram însă elementele și detaliile care ne definesc și care constituie „amprenta RONEX”. Creativitatea reflectată în designul produselor noastre, flexibilitatea și adaptabilitatea în producție pentru a realiza mobilier la comandă și proiecte speciale cu caracter de unicat vrem să ne definească. Diversificăm continuu gama de materiale pentru finisaj, astfel încât să putem realiza o paletă cât mai largă și să răspundem chiar și unor solicitări mai sofisticate. Un factor important și definitoriu este calitatea și vom continua să acordăm o atenție deosebită oricărui detaliu de execuție pentru produsele pe care le vom fabrica, acest aspect fidelizându-ne clienții vechi și aducându-ne proiecte noi. În acest sens, vom acorda o atenție sporită controlului de calitate pe faze de operații, o modalitate mai sigură de a evita eventuale aspecte neplăcute”, spune Rodica Sfâca.

 

 

„Credem în unitate și solidaritate, iar Asociația Producătorilor de Mobilă din România face diferența”

 

„Apreciem și ne bazăm pe acțiunile întreprinse de Asociația Producătorilor de Mobilă din România – APMR, care prin eforturi susținute și intervenții permanente la instituțiile de stat și factorii răspunzători pentru gestionarea materialului lemnos și al pădurii apără interesele producătorilor de mobilă și pe ale întregului sector de prelucrare a lemnului. Înțeleg să susțin asociația noastră și îmi aduc contribuția la o corectă distribuție a masei lemnoase, prin activitatea pe care o prestez în cadrul Comisiei de Atestare a Producătorilor de Mobilă din România. De asemenea, pentru a încuraja tinerii designeri și arhitecți, fac parte din Comisia de Jurizare a Concursului Național de Design de Mobilier, care a ajuns la cea de-a XX-a ediție. Sunt conștientă că numai prin unitate și solidaritate putem să ne protejăm și să ne susținem cauzele pentru a ne continua activitatea în condiții decente, în acest domeniu de interes național”, a concluzionat ing. Rodica Sfâca, manager&owner RONEX PRODUCȚIE, membru în Consiliul Director al APMR.

 

 

Detalii despre produsele marca RONEX pe

facebook.com/RonexProd

ronexprod.ro

 

Citește articole despre RONEX, AICI

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT